Ilmoittaudu 25 Mannaan

Viestisuunnistus 25 Manna suunnistetaan Ruotsissa 12. lokakuuta. Kilpailupaikkana on tällä kertaa Haningen Rudan. Kuten viestin nimi kertoo, joukkueeseen tarvitaan 25 suunnistajaa eri ikäluokista: naisia ja miehiä, junioreita, pääsarjalaisia ja veteraanisarjalaisia. Matka toteutetaan vanhan kaavan mukaisesti eli yhteistoiminnassa Nouskin ja KyRan kanssa. Kankaanpäästä reissuun lähdetään pe 11.10. puolen päivän aikoihin. Paluu tapahtuu su 13.10. päivällä. Menomatkalla kuljetaan Tallink-Siljan laivalla, paluumatkan laiva on Finnlines.

Jos olet kiinnostunut juoksemaan 25 Mannan joukkueessa, ilmoittaudu sähköpostitse Maria Taanilalle viimeistään la 17.8. Osoite: maria.taanila(x)gmail.com. Nimesi lisäksi ilmoita syntymäaikasi/sarjasi sekä osuustoive. Myös huoltaja- ja kannustajapaikoista kiinnostuneet ilmoittautuvat Marialle.

Ilmoittautuminen tapahtuu näin aikaisin laivamatkojen varaamisen ja joukkueen (tai joukkueiden) kokoonpanon muodostamisen vuoksi. Ilmoittautuminen on sitova. Kaikki matkaan liittyvät tiedustelut voi osoittaa Marialle yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Matkakustannukset ovat nousseet viime vuodesta, mikä johtaa myös omavastuiden nousuun. Matkan hinta on aikuisilta 110 e ja nuorilta (20-vuotiaat ja nuoremmat) 40 e. Hinta sisältää laivamatkan, bussikuljetuksen sekä osallistumismaksun ja SportIdent-leimaustikkujen vuokran. Kaikki ruokailut tulee maksaa itse sekä laivalla että kilpailukeskuksessa. (Hintatiedot päivitetty 12.8.2024.)

25 Mannan nettisivut.

Suora linkki suomenkieliseen kilpailukutsuun.