Suunnistusreissu Nuorisoviestiin ja Oravatonniin

Nuorisoviesti suunnistetaan Turussa la 28.9. ja henkilökohtainen Oravatonni Nousiaisissa su 29.9. Näistä muodostuu syyskuun lopun lasten ja nuorten suunnistuskauden päätösreissu, josta lisätietoja alla olevassa tiedotteessa.

Lähde mukaan huoltajan kera tai ilman. Suunnistuskilpailuiden lisäksi reissun ohjelmaan kuuluu lauantai-iltana ruokailu Hesburgerissa ja kisapölyjen huuhtelu kylpylä Caribiassa sekä sen jälkeen yöpyminen Kalliopohjan seurojentalolla.

Reissuun pitää ilmoittautua viimeistään to 19.9. Tuomas Väinälle, 050 323 3748 tai tuomas.vaina(x)luukku.com. Oravatonniin pitää lisäksi ilmoittautua itse Irman kautta.

Turun-reissun tiedote (jossa tarkempi info viikonlopun toiminnoista).

Nuorisoviestin kisasivut.
Oravatonnin kisasivut.
Oravatonni Irmassa.

Kankaanpää-rastit ohi

KanSun järjestämät kansalliset Kankaanpää-rastit ja niiden yhteydessä suunnistetut Satakunnan pitkän matkan aluemestaruuskilpailut ovat onnistuneesti ohi.

Tulokset löydät kisasivuilta.

KanSun kuvagalleriassa on runsaasti valokuvia kilpailuista.

KanSu kiittää kaikkia osallistujia, huoltojoukkoja, talkoolaisia ja yhteistyötahoja! Nähdään ensi vuoden kilpailuissa ja tapahtumissa!

Kuvat: Jari Vaara, Tuomas Väinä.

Kankaanpää-rastien valmistelutalkoot

Kankaanpää-rastien 2024 kilpailukeskustalkoot perjantaina 6.9.2024 kello 17.00 alkaen Vihteljärven metsästysseuran majalla (Kyrönkankaantie 194, 38720 Vihteljärvi).

Alkuillan aikana rakennetaan valmiiksi kilpailukeskusalue opasteineen, lähtöpaikat ja maalin järjestelyt nimettyjen toimialuevastaavien johdolla. Työt ovat siis pääosin pientä nikkarointia ulkosalla.

Jos sinusta tuntuu, ettei sinua ole nimetty organisaatioon mutta pääset osallistumaan, niin tervetuloa! Kaikki apu on tervetullutta! Kysymykset kilpailunjohtajalle, Tuomas M. 050 530 5635.

Oravacupin päätösosakilpailu 11.9., yhteiskuljetus järjestetty

Keskiviikkona 11.9. suunnistetaan klo 18 alkaen viimeinen Oravacupin osakilpailu Köyliön Kepolassa. KanSun yhteiskuljetus lähtee linja-autoasemalta klo 16.30.

Huomioi ilmoittautuminen! Ensisijaisesti ilmoittautuminen Oravacupin ilmoittautumisjärjestelmän kautta su 8.9.2024 klo 24 mennessä. Jälki-ilmoittautuminen maanantaihin 9.9. klo 24 mennessä osoitteeseen kimmo.mieskoski(x)gmail.com  Oravacupin parisuunnistukseen voi ilmoittautua myös kilpailupaikalla infossa klo 18 mennessä.

Oravacupissa kaikki osallistujat saavat maaliin tullessaan pienen palkinnon.

Kilpailumaasto kostuu tyypillisestä köyliöläisestä havumetsäalueesta, jossa pääsääntöisesti hyvä kulkukelpoisuus.

Sarjat:
Oravacup: H/D8RR, H/D9RR, H/D10RR, H/D11TR, H/D12, H/D13, H/D14, H/D16
Oravacupin saattajasarjat: RR, TR, Suora12 (R1), Suora14 (R2), Suora16 (R3)

Lähtöajat nähtävillä maanantai-illalla 9.9. osoitteessa hiisirasti.fi

Lähde rohkeasti mukaan ja ilmoittaudu Satakunnan Suunnistus sivuilla kohdasta Oravacup!!!

Siinä Oravacupin ilmoittautumisjärjestelmä ja välilehdellä LISÄÄ KILPAILIJA TIETOKANTAAN. Tähdellä merkityt pakollisia ja lisenssinumeroa ei täytetä, jos sitä ei ole. Jos ei ole Emitiä, niin todennäköisesti sivu vaatii jonkin numeron, eli laita vaikka viisi nollaa (00000) ja muista käydä kilpailukeskuksessa vuokraamassa Emit-kortti.

Seuratakit ovat valmiina ja saatavilla

KanSun seuratakit ovat valmiit, ja niiden jako suoritetaan seuraavasti:

  • perjantaina 6.9. klo 18.30–19.30 Liikuntakeskus, neuvotteluhuone Pärskeessä
    • tule Liikuntakeskuksen pääovesta (rastilippu) ja raput ylös ja vasemmalle
  • lauantaina 7.9. klo 9.00–10.00 Liikuntakeskus ja sama paikka
  • sunnuntaina Kankaanpää-rastien kilpailukeskuksessa aamusta ennen kilpailun alkua

Paikalla myös rahastonhoitaja Hannu Majamaa, ja voit maksaa suoraan käteisellä tai pankkikortilla.  Johtokunta päätti omavastuuosuudeksi 40 euroa.

Muutoin ota yhteyttä Jari Vaara, p. 0400 589 391 tai jari.vaara(at)dnainternet.net.

Kuntosuunnistukset syysaikatauluun – myös yösuunnistusta tarjolla

Syyskuun alusta alkaen KanSun kuntosuunnistukset siirtyvät syysaikatauluun: iltojen hämärtyessä tapahtuma aikaistuu puolella tunnilla. Matkaan pääsee klo 16.30 alkaen, ja maali sulkeutuu klo 19.15.

Omatoimisuunnistukset jatkuvat tuttuun tapaan seuraavaan sunnuntaihin asti. Poikkeuksena Sormelanlaavun kuntosuunnistuskerta, jolloin omatoimisuunnistus päättyy jo perjantaina.

Syyskuun kahdella ensimmäisellä kuntosuunnistuskerralla Matolaavulla ti 3.9. ja Venesjärven metsästäjien majalla ti 10.9. on normaalin kuntosuunnistuksen lisäksi mahdollisuus yösuunnistukseen. Ajanottajat ovat paikalla klo 20.30–22.30.

Yökuntosuunnistuksissa pääsee aloittelijakin testaamaan pimeässä metsässä liikkumista helpohkoissa ja kulkukelpoisuudeltaan miellyttävissä maastoissa. Ja kun muutakin väkeä on maastossa liikkeellä, näkee ehkä aina välillä vähän toistenkin lamppujen välähdyksiä. Ja ehkäpä nuotiokin lämmittää lähtö- ja maalipaikalla.

Kuntosuunnistussivu.