suomeksiin Englishpå svenska
Matka 25-Mannaan 5.-7.10.2007
25-Manna on halikkoviestityyppinen massaviesti Ruotsissa, jossa tarvitaan kaikenikäisiä ja eri sukupuolta olevia suunnistajia. Joukkue kootaan 19.8. mennessä ilmoittautuneista.

Viesti
25-Mannaviestissä on 25 osuutta, joista 1. ja 2. osuus ovat tavallisia osuuksia, osuuksilla 3.-7. joukkueesta suunnistaa yhtä aikaa 4 suunnistajaa, ja 3 viimeistä osuutta ovat taas tavallisia osuuksia. Vasta kun kaikki osuuden 7. suunnistajat ovat tulleet vaihtoon, pääsee 23. osuuden suunnistaja metsään. Joukkueessa saa olla enintään yhdeksän H21-39 sarjalaista. Joukkueessa täytyy olla vähintään 7 naista, joista yksi <-D14/45-> -sarjalainen ja yksi <-D18/35-> -sarjalainen. Joukkueessa täytyy olla yksi H/D16-sarjalainen tai nuorempi. Osuuksia on vaikeusasteeltaan TR-tasoisista vaativiin osuuksiin, osuuspituudet ovat 2,7 - 8,1 km. Joukkueessa tarvitaan siis kaikenikäisiä ja suunnistustaidoiltaan eritasoisia suunnistajia. Leimaustapana viestissä on SportIdent, jota varten vuokraamme järjestäjiltä kortit. Tarkempia tietoja viestistä myös suomen kielellä löydät osoitteesta www.25manna.nu.

Matka
Matkaan lähdemme perjantai-iltapäivällä 5.10 Kankaanpäästä bussilla. Mikäli Kyrös-Rastilaiset tulevat samassa bussissa, ajamme Hämeenkyrön kautta Turun satamaan. Turun satamasta lähdemme Viking Isabellalla klo 21 kohti Tukholmaa, jossa olemme lauantaiaamuna klo 6.30 Ruotsin aikaa. Laivasta meille on varattu 8*C4 hytit (yht. 32 paikkaa). Aamulla ennen laivan saapumista Tukholman satamaan syömme laivalla aamiaisen seisovasta pöydästä. Tukholmasta jatkamme bussilla kilpailupaikalle, joka sijaitsee n. 20 km:n päässä Tukholman keskustasta. Viesti alkaa klo 9 ja kestää pitkälle iltapäivään asti. Laiva Tukholmasta takaisin Turkuun (Viking Amorella) lähtee klo 20.10. Turussa olemme takaisin sunnuntaiaamuna klo 7.35, josta palaamme taas bussilla Kankaanpäähän, mahdollisesti Hämeenkyrön kautta.

Hinta ja ilmoittautumiset
Matkakustannukset koostuvat omavastuuosuudesta, joka on 20€/hlö, sekä talkoo-osuudesta, jonka voi suorittaa osallistumalla syyskuun alussa KanSun aidanpystys talkoisiin Kuninkaanlähteellä. Talkoissa pystytetään samanlaista aitaa kuin viime vuonna Niinisaloon, mutta n. puolet vähemmän. Talkoista tulee tarkempaa tietoa myöhemmin (seuraa KanSun www-sivuja). Mikäli et halua osallistua talkoo-osuuteen, voit koko matkan maksaa myös rahana, jolloin hinta on 100€/hlö. Hinta sisältää bussimatkat, laivamatkat, viestin osallistumismaksun ja SI-korttivuokran sekä aamupalan menomatkalla laivalla. Muut ruokailut matkan aikana jokainen kustantaa itse. Ilmoittautumisen matkalle hoidat:
1) ilmoittamalla nimesi, syntymäaikasi ja sähköpostiosoitteesi (+mahdollinen osuustoive) Maria Taanilalle joko suullisesti, sähköpostilla mataanil@cc.jyu.fi tai puhelimitse puh. 050-520 5232, ilmoita samalla osallistutko talkoisiin vai maksatko koko matkan itse ja
2) maksamalla maksusi (20€/100€) KanSun tilille OP 510601-520131 (maksut ehdottomasti 1.9 mennessä!)
Lopullinen joukkue kootaan 19.8 AM-kisojen jälkeen, ilmoittautumiset myös mukaan lähtevien huoltajien osalta siis tähän mennessä. Mukaan mahtuvien huoltajien määrä riippuu siitä, lähteekö Kyrös-Rasti samalla bussilla.

Mikäli viestiin ilmoittautuneita halukkaita juoksijoita olisi enemmän kuin 25, joukkueen kokoamisessa noudatetaan seuraavia prioriteetteja:
1) Ensisijaisesti huomioimme joukkueen kokoonpanovaatimukset (riittävä määrä naisia ja nuoria/”vanhoja”)
2) Nuoret (alle 20v) ovat etusijalla valintoja tehtäessä
3) Aikaisemmin ilmoittautunut on etusijalla suhteessa myöhemmin ilmoittautuneeseen
Mikäli matkalle ei ilmoittaudu riittävää määrää suunnistajia, matka perutaan. Tieto matkan toteutumisesta ja lopullisesta joukkueesta tulee KanSun www-sivuille elokuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen lähtijöitä tiedotetaan tarkemmin sähköpostitse, kerro siis ilmoittautuessasi sähköpostisoitteesi. Ennen matkaa tarkempia tietoja voi kysyä Marialta (yht. tiedot yllä). Matkan aikana matkanjohtajana toimii kuitenkin joku muu, sillä tänä vuonna Maria ei pääse koulutusesteen vuoksi matkaan mukaan.

03.08.2007 klo 09:03