suomeksiin Englishpå svenska
Ilmoittaudu 25-Mannaan 7.-9.10.
KanSu on saanut varattua täksikin vuodeksi laivaliput Turku-Tukholma-Turku 7.-9.10 tapahtuvaa mannareissua varten. Teuvo on lupautunut tuttuun tapaan bussikuskiksi.

Mikäli Kyrös-Rastilta tulee joukkue, matkustamme heidän kanssa samaan tapaan kuin viime vuonnakin, mikä pienentää jonkin verran kustannuksia. Mikäli Kyrös-Rastilta ei tule joukkuetta ja kansun joukkuekin vaikuttaa verkkovihon perusteella niukalta, pyritään tekemään yhdistelmäjoukkue.

Koska kustannukset eivät ole vielä tarkkaan tiedossa eikä viime vuotinenkaan budjetti täysin varmistunut, aivan tarkkaa hintaa reissulle ei pysty tässä vaiheessa sanomaan. Todennäköisesti hinta on jotain 50-70€/lähtijä. Talkoita ei tänä vuonna tiettävästi ole (ellei joku tiedä paremmin?), mutta viime vuotisesta reissusta selvittiin jonkin verran oletettua halvemmalla, minkä vuoksi tänä vuonna voidaan ottaa vähän pienempää omavastuuta.

Tässä vaiheessa laitelkaahan kaikki halukkaat nimiänne verkkovihkoon. Ilmoittautuminen päättyy 1.9, joten laita nimesi viimeistään 28.8 verkkovihkoon, niin joukkueenkokoojatkin ehtivät hetken pähkäillä tilannetta.

Mukaan tarvitaan nuoria ja vanhoja sekä naisia ja miehiä. Kts. joukkueen kokomiseen liittyvät säännöt tästä kilpailukutsusta.

Lisätietoja maria.taanila(at)gmail.com.09.08.2011 klo 20:55