suomeksiin Englishpå svenska
Kansun nuorisotyöhön lisää resursseja
Nuoriso- ja valmennustoimikunta on jaettu paremmin toimiviin kokonaisuuksiin. Kansulla on nyt erillinen norisotoimikunta ja valmennustoimikunta. Toimikuntiin on saatu myös uusia resursseja.

Erillinen nuorisotoimikunta keskittyy suunnistuksen opettamiseen lapsille ja nuorille. Valmennustoimikunta vastaa vanhempien suunnistusvalmennuksesta ja harjoittelusta.Valmennustoimikunta

Valmennustoimikunta vastaa Kankaanpään Suunnistajien yli 15 vuotta ja sitä vanhempien nuorien suunnistusvalmennuksesta ja suunnistusharjoittelusta.

KanSun seuravalmennus tarjoaa mahdollisuuden lajiharjoitteluun Kankaanpään seudulla sekä leireillä. Valmennustoimikunnan johdolla tapahtuva seuravalmennus antaa tilaisuuksia jokaiselle kehittää suunnistustaitoaan ja -kuntoaan ohjatuissa monipuolisissa harjoituksissa.

KanSun valmennustoiminta koostuu laadukkaista päivittäisharjoituksista, vaativista taitoharjoituksista sekä kilpailuihin valmistavista leireistä ja toiminnan analysoimisesta.

Valmennustoimikuntaan kuuluvat Jonna Asukas, Jukka Niemi, Jari Vihakara, Marko Saari, Veli-Pekka Vänni, Klaus Uusipaasto sekä Jari Vaara.

Valmennustoiminnasta ja nuorten ryhmästä kerrotaan aktiivisesti KanSun sivuilla, joten seuraa tarinaa ja olet mukana suunnistuksen hienossa maailmassa ja seurassa.

 

Nuorisotoimikunta

Nuorisotoimikunta pitää suunnituskoulua, järjestelee kuntosuunnistuksiin lasten ratoja, osallistuu ja järjestää Orava Cuppia. Toimikuntaa vetää Erkki Katajisto aisaparinaan Pertti Manninen.

17.03.2011 klo 20:26