suomeksiin Englishpå svenska
Ratamestarikoulutusta Kankaanpäässä ja Ulvilassa
Raimo Hannukainen järjestää Kankaanpäässä KanSun ja naapuriseurojen ratamestareille yhden illan koulutuksen, joka riittää 1. ja 2. luokan ratamestarioikeuden uusimiseen. Myös lähivuosina jo vanhentuneen oikeuden voi tällä koulutuksella virkistää. Koulutus on ti 6.3.klo 18-21 (alustava tieto). Klikkaa nähdäksesi ilmoittautumistiedot sekä infoa Ulvilan koulutuksesta.

Jos olet halukas osallistumaan, ilmoittaudu Raimolle viimeistään ke 14.2. sähköpostitse raimo.hannukainen(a)sppnet.fi tai puhelimitse 044 5787 693. Ajankohta varmistetaan ja paikka ilmoitetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ratamestarikoulutusta on tarjolla myös Ulvilassa la 3.3., jolloin kyseessä on koko päivän kestävä ratamestarikoulu, joka on tarkoitettu erityisesti I- ja II-luokan ratamestaripätevyyden uusijoille (vanhat ratamestarit). Mukaan otetaan myös kokeneita seuraratamestareita, jotka hallitsevat ratamestarityön työn perusteet, mm. aiemmin 2. lkan rtm-oikeuden omanneet ratamestarit, jotka tauon jälkeen ovat palaamassa ”kenttätöihin”. Myös uudet II-luokan kortin hakijat ovat tervetulleet. Lisätietoja Ulvilan koulutuksesta täältä.


11.02.2018 klo 13:17