suomeksiin Englishpå svenska
KanSu järjestää SM-pyöräsuunnistukset
Syyskuun alussa järjestettävät pyöräsuunnistuksen Suomenmestaruuskilpailut täydentävät KanSun aktiivista tapahtumajärjestelyvuotta.

Suomen Suunnistusliitto on myöntänyt Kankaanpään Suunnistajille pyöräsuunnistuksen SM-kilpailuiden järjestelyoikeuden keskimatkalla ja viesteissä. Kilpailut käydään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Hämeenkankaalla Kuninkaanlähteen toimiessa kilpailukeskuksena.

Vuosi 2018 on muutenkin KanSulle aktiivinen kisajärjestelyvuosi. Kesäkuun alussa käydään Satakunnan am-partiosuunnistukset Hirvikankaalla ja myöhemmin kesäkuussa Orava-cupin osakilpailu Kankaanpään liikuntakeskuksessa.

Heinäkuun lopulla käydään Kankaanpää-rastit tällä kertaa yksipäiväisenä kansallisena kilpailuna. Myös Kankaanpää-rastien kilpailukeskus on Kuninkaanlähteellä, mutta käytössä on lähes kokonaan eri maasto kuin SM-pyöräsuunnistuksessa. Lisäksi maastosta merkittävä osa on uutta kartoitusta.

Pian Kankaanpää-rastien jälkeen Hämeen ja Satakunnan 13-14-sarjojen parhaimmisto harjoittelee Jämillä KanSun järjestämällä alueleirillä.

Syyskuun järjestelytehtäviin kuuluu SM-pysujen lisäksi Jämi Mini-Rogaining, joka sekin käydään Kuninkaanlähteeltä käsin.

Tapahtumien toteuttamiseen tarvitaan runsaasti talkooväkeä. Jos sinua ei kukaan huomaa kysyä järjestelyihin mukaan mutta haluaisit osallistua, ota yhteyttä kunkin tapahtuman vastuuhenkilöihin. Heidän nimensä ja muita tapahtumatietoja löydät Kilpailut-sivuilta eli täältä.

26.01.2018 klo 13:10