suomeksiin Englishpå svenska
Suunnistuskausi avattu
Valitettavasti ei ehditty ihan joulupäivänä kirkon menojen jälkeen lenkille vaikka joulurauhanjulistuksessa niin kehotettiin. Tänään Tapaninpäivänä kuitenkin aloitettiin suunnistuskausi 2018 vanhan vuoden puolella. Ilmoittautuminen hoitui uudessa Rastilippu palvelussa. Lue lisää!

Ainakin kolme Kansulaista osallistui Keski-Tampereen Sprinttisuunnistusviikon 1. osakilpailuun. Lähtö oli Hatanpään koululta ja suunnistusrata suuntautui Hatanpään arboretumin suuntaan. Matkana oli 3,1 km ja rasteja 20. Pakkasta sellaiset yksi astetta ja lunta reilut viisi senttiä. Mikko Eskola oli laatinut hyvät radat kerrostaloalueen keskelle. Reitinvalintoja riitti ja suunnistus sujui huomaamatta. Suunnistajia huiski sinne ja tänne ja oli pitäydyttävä omassa suunnitelmassa koko ajan. Seuraava on sunnuntaina 31.1. kellon käydessä yhtätoista ja Tammelan koululta.

Mikä myös oli mielenkiintoista, sitä tuli rekisteröidyttyä Rastilippu-palveluun. Helppoa ja yksinkertaista ja sen kautta löytyi myös Keski-Tampereen Sprinttisuunnistusviikon osakilpailut. Ilmoittautuminen saman tien ja sitten vain Hatanpään koululle. Ilmoittautuessa ilmoitti nimensä, niin kaveri katsoi kännykästään, että ilmoittautuminen ok. Maksu ja baanalle. Maaliin tulessa emitin lukijalaite oli kytketty puhelimeen ja samassa emitin luvun jälkeen tuli suorituksesta ok. Tulokset ilmeisesti menivät suoraan järjestelmään. Tosin tätä kirjoittaessa ei tuloksia vielä näkynyt Tampereen Pyrinnön sivuilla. Mutta niillä ei niin väliä, sillä tämä oli mukavaa talista kuntoilua kartan kanssa. Tähän samaan järjestelmään KanSukin menee tulevana vuonna 2018. Nyt kaikki Rastilippu.fi palveluun rekisteröitymään!

26.12.2017 klo 17:56