suomeksiin Englishpå svenska
Joulurauhanjulistus
Nalle-kerho on julistanut kansulaisille joulurauhan. Klikkaa otsikkoa!

 

Nalle-kerhon  joulurauhanjulistus

 

Täten tiedoitetaan kaikille kunnollisille ja huonokuntoisille Nalleille sekä myös muille, jotka luulevat olevansa suunnistajia, nyt 30. kerran, että välittömästi Kinkunkolohölkän jälkeen klo 18.42 alkaa Nallejoulurauha eli aamulenkkikielto, iltalenkkikielto ja välilenkkikielto, joka kestää Tapaninpäivän kukonlauluun asti.  Joululenkkirauhaa noudattakoon kaikki KanSulaiset.

 

   Nyt puserretaan juoksuhinkut

ett mahtuu mahaan joulukinkut.

 

Vuosi 2017 on päättymässä KanSussa katastrofaaliseen ahdinkotilaan.  Kilpailutulosvalvontakomission määritelmän mukaan on seurassa ahdinkotila, jos Tapani on KanSun mest.kisoissa parhaan tusinan joukossa ja samoin tusinan joukossa, jos kaikkia KanSulaisia verrataan Suomen rankitilaston pisteillä.  Sussiunatkoon.  Siksi lenkkirauha on pakko lopettaa Tapaninpäivänä heti kukon/kanan-laulun aikaan (koskee viittä Kinkunkolohölkkäilijää, viime vuonna sentäs 13) ja jos Kinkunkolohölkkä jäi nyt väliin, on hänen kiiruusti mentävä lenkille viimeistään joulupäivänä heti kirkonmenojen jälkeen.  Vaatteet saa vaihtaa.

 

Vertailuaikana voidaan lenkillä pitää Kinkunkolohölkän aikaa Nallelenkillä vuonna 1988.  Se oli 50.03.  Silloin tosin juostiin vain kerran järven ympäri (10 km).  Jos aikaa kuluu enämpi, voi katsoa peiliin, paheksua peilin taapertelijaa, herranjestas, ja kiertää järvi toisemman kerran.

 

 Poikkeuksen lenkkikielloista tekee kuitenkin se, että joulurauhan aikana saapi käydä lenkillä vaimonsa kanssa.  Se on jopa suositeltavaa.  Vaimoksi luetaan tarvittaessa myös naapurin vaimo, mutta vain, jos se on mukava.

 

Kinkkua saa syödä siivun juostua kilometriä kohti.  Lenkkirauhan rikkojalle ei määrätä sakkoa, koska Late on pitänyt huolta KanSun kassasta ja Suomi täyttää 100.

 

Artellin nurkalla Jouluaatonaattona klo 17 – vuonna 2017

 

Tapani  Torpo

nallehist.

24.12.2017 klo 18:06