suomeksiin Englishpå svenska
Kirje suunnistuskoululaisille 26.4.2010
Suunnistuskoulu siirtyy kuntorastien yhteyteen. Suunnistuskoulun maanantaikokoontumiset Keskustan koululla ovat tältä keväältä ohi. Toiminta jatkuu KanSun kuntorastien yhteydessä tiistaisin eri puolilla Kankaanpäätä.

Ainakin alkukesän kerroilla on mahdollista saada seuran puolesta aikuinen mukaan rataa kiertämään, joten yksin ei metsään tarvitse lähteä.

Ensimmäiset kuntorastit ovat Viidentienristeyksessä vappupäivänä la 1.5. klo 16 alkaen. Tuolloin tarjolla on rastireitti ja tukireitti sekä suorat suunnistusradat. Kuntorasteille osallistuminen on suunnistuskoululaisille maksutonta.

Suunnistuskoulun päätösvaellus

Suunnistuskoulun jo perinteiseksi muodostunut päätösvaellus pidetään tänä vuonna kuntorastien yhteydessä ti 4.5., jolloin kuntorastit suunnistetaan Kuninkaanlähteen Kotalaavulla. Myös suunnistuskoululaisten huoltajat ovat tervetulleita.

Kokoonnutaan Keskustan koululla klo 17.30. Ajetaan kimppakyydeillä Kuninkaanlähteelle, jossa ensin kierretään joko yksin, isommalla joukolla tai kaverin tai ohjaajan kanssa rastireitti- tai tukireittirata tai lyhyt suora rata. Sen jälkeen odotellaan koko porukka kasaan ja lähdetään noin 3,5 kilometrin mittaiselle vaellukselle, jonka määränpäänä on Ylisenharjun laavu. Jos matka tuntuu pitkältä, laavulle pääsee myös autolla.

Laavulla luvassa on makkaranpaistoa sekä pieniä kilpailuita ym. mukavaa. Ilta päättyy laavulla n. klo 20, minkä jälkeen ajetaan takaisin Keskustan koululle.

Muuta suunnistuskoulutoimintaa kesällä

Vaelluksella kuulet lisää suunnistuskoulun kesän toiminnasta.

Muista myös seurata KanSun nettisivuja www.kansu.fi sekä Kankaanpään Seudun seurapalstaa.

Terveisin

Suunnistuskoulun vetäjät

29.04.2010 klo 18:58