suomeksiin Englishpå svenska
Lähde lokakuussa 25Mannaan
KanSun joukkueesta puuttuu vielä puolet 25Manna joukkueesta. HUOM! juniorit (18v ja nuoremmat) pääsevät reissulle Kansun maksamana. Ilmoittaudu Marialle (maria.taanila(at)gmail.com) mahd. nopeasti. Kisapäivä on la 8.10. Matka-aika on pe iltapäivä 7.10. ja poistulo su 9.10. Klikkaa lisätietoa!

Tämän vuotinen 25-manna taas lähestyy. Kilpailu juostaan Kungens Kurvassa Tukholman eteläpuolella 8. lokakuuta. Ilmoittautumis- ym. järjestelyiden vuoksi matkaa täytyy suunnitella kuitenkin jo nyt.

Maria Taanilan spostiosoitteeseen voi laittaa lisäkysymyksiä, maria.taanila(at)gmail.com.

IkNV kasaa kilpailuun oman kilpajoukkueen. Mahdollisesti heiltä jää joitakin suunnistajia yli tuon ja he ovat alustavasti ilmoittaneet halukkuuttaan mahdolliseen yhdistelmäjoukkueeseen. Jos yhdistelmäjoukkue saadaan kasaan, voimme liikkua samalla bussilla nouskin kilpajoukkueen kanssa ja päästä siten halvemmalla kuin aiemmin.

Yhdistelmäjoukkueeseen tarvitaan kaikenikäisiä ja eri sukupuolta olevia suunnistajia. Osuusvaatimuksista ym. löydät lisätietoa www.25-manna.nu.

Päätös mahdollisen yhdistelmäjoukkueen lähettämisestä pitää tehdä elokuussa, joten toivoisin, että kiinnostuneet kansulaiset olisivat minuun yhteydessä viim. 14.8. Kansu tukee hyvin etenkin junioreiden matkaa, mahdollisesti myös muiden. Hinta ilman kansun tukea lienee vajaa 100€ (sis. bussimatkat, laivamatkat, aamupala menomatkalla). Mikä on lopullinen kansun tuki, asiaa voi kysellä johtokunnalta esim. Vaaran Marjatalta. Tavoitteena kuitenkin, ettei ainakaan kenenkään juniorin matka jäisi hinnan vuoksi tekemättä :)

Jos matkalla lähdetään, puitteet samanlaiset kuin aiemmin, eli pe ip 7.10. bussi starttaa Kankaanpäästä ja ajaa reittiä Ikaalinen-Huittinen-Turku. Seuraava yö laivalla, la päivä kisoissa ja paluu iltalaivalla Tukholmasta Turkuun. Bussi lienee takaisin Kankaanpäässä su 9.10. jo puolenpäivän aikoihin.

Nyt kaikki mukaan ja saadaanko jopa oma KanSun joukkue!

03.09.2016 klo 18:10