suomeksiin Englishpå svenska
Lappee-Jukolaan ilmoittautumisia!
ILMOITTAUDU JUKOLAAN! Reilu kuukausi on Jukola-viikonloppuun. Lappee-Jukolaan on ilmoitettu kolme Venla-joukuetta ja neljä Jukola-joukkuetta. Yksi Jukola-joukkue KanSu IV (Nallet) on nimetty. Klikkaa ohjeet, miten pääset mukaan. Bussilla mennään, joten ei muuta kuin ilmoittautumaan!

Alla on kaksi tapaa, jolla pääset mukaan:

1. Ilmoittaudu IRMAssa. Mene Suunnistusliiton suunnistuksen IRMA-palveluun. Rullaa kisoja alaspäin ja löydät sieltä 18.6. Venlojen viesti ja 19.6. Jukolan viesti. Klikkaa haluamaasi ja pääset sivustolle, jossa ylhäällä lukee ”Ilmoita viestihalukkuus”. Klikkaa siitä eteenpäin ja pääset kirjoittautumaan sisälle järjestelmään. Kirjaudu IRMAan ja pääset sivustolle ”Ilmoitetut viestihalukkuudet”. 

Klikkaa ”Ilmoita viestihalukkuus” ja paina ”Hae käyttäjä” kohtaa. Voit hakea nimesi hakukentillä. Paina kys. sivun alalaidasta ”Hae” ja kenttään tulee nimesi. Klikkaa sen jälkeen saman näyttöruudun alalaidasta ”Valitse” painiketta. Nyt nimesi on järjestelmässä aktiivisena ja Käyttäjähaku näyttö sulkeutui. 

Kirjoita nyt ”Vapaamuotoinen viesti” kenttään omat halusi joukkueen sekä osuuden suhteen. Paina "Tallenna" ja nimesi sekä halusi näkyy nyt kentässä. Kirjaudu ulos!

Näin olet ilmoittautunut ja sinut valitaan joukkueeseen!


2. Mikäli sinulla ei ole IRMAan tunnuksia ja haluat joukkueeseen, niin ilmoita halukkuutesi spostiosoitteeseen   jari.vaara@dnainternet.net  JVa laittaa sinut järjestelmään ja sinut valitaan joukkueeseen!

Joukkueet pyritään kokoamaan mahdollisimman pian ja viimeistään Kankaanpää Rasteilla 11.-12.6.

KanSun ensimmäinen Jukola-joukkue nimetty ja se on.

Perinteinen KanSu IV (Nalle-joukkue) joukkue:
1. Jouko Tuunainen 10,6 km
2. Jukka Katajisto 12,7 km
3. Lauri Hieta 14,1 km
4. Mauri Järvinen 8,4 km
5. Kauko Loukkalahti 8,6 km
6. Tapani Torpo 12,4 km
7. Antti Kangasniemi 16,4 km

21.05.2016 klo 23:02