suomeksiin Englishpå svenska
Suunnistusasun ja seura-asun hankinnat
KanSu on käynnistänyt suunnistusasujen ja seurapuvun ( juoksupuku) hankintaa. Tilauksia on molempiin jo reilut 20. Suunnistusasu hankintaan Suunnistajan Kaupan mallistosta ja seurapuku (juoksupuku) Nonamen mallistosta. Tee päätös 28.3. mennessä! Lue ohjeita klikkaamalla!

Hinnat ovat hintoja ilman sponsorointitukea! Mikäli KanSu saa muutaman sponsorin, laskee hinta joillakin euroilla. Allekirjoittanut on käynnistänyt mainospaikkamyynnin. Mikäli jollakin seuran jäsenellä on mahdollisuus ja erinomaisia suhteita saada 400e mainospaikka myytyä, niin pyydän siinäkin tapauksessa ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Minulta saa mainospaikkasopimuksen.


Sitten asujen hankintaan:

Tee päätös tuotapikaa eli 28.3. kuluessa. Tilaukset laitan menemään 31.3. mennessä. Hankintapäätökseen ja tietoon minulle tarvitsen tuotteen (suunnistuspaita, suunnistushousu, suunnistus/juoksuasu), oman nimen, koon ja hankittavan määrän.


1 Suunnistuspaita, suunnistushousut

Liitteenä on malli ja väritys tulevasta suunnistuspaidasta. Malli on Suunnistajan Kaupan Fighter Star (uusin). Esitteessä luonnehditaan ” Sen kaavoitus ja ainutlaatuiset materiaalit ovat yhdistelmä, joka luo täydellisen, huippusuunnistajan kilpapuseron. Se istuu hyvin ja antaa täydellisen liikunnanvapauden. Materiaalit ovat hyvin hengittäviä.” Käy hyvin myös kuntosuunnistajalle (Jarin huomio)!

Tiedostolinkin nimi on Suunnistusasu

Paidan hinta on lyhythihaisena 41€ ja pitkähihaisena 42€

Asuun on saatavissa housut ja ne voi tilata joko tämän tilauksen yhteydessä tai ostaa kesän aikana haluamastaan suunnistajan kaupasta tai jos vanhat ovat hyvässä kuosissa, niin niillä mennään. Suunnistajan Kaupan mallit löydät tätä tilausta varten Kaupan nettisivuilta vasemman valikon kohdasta Suunnistusasut – Suunnistushousut tai Suunnistustrikoot. Mikäli liität tähän housutilauksen, niin laita malli ja koko tulemaan. Housujen hinnat vaihtelevat 30-40€ välillä.

Suunnistusasu

2 Seura- / juoksuasu

Liitteenä on malli ja väritys tulevasta seura-/juoksuasusta. Malli on Nonamen Running. Esitteessä luonnehditaan ” Tuulta ja vettä hylkivä harjoitteluasu hengittävästä TRAIL MICRO kankaasta. Takissa muotoonommellut käsivarsiosat, elastiset hihansuut peukalon rei’illä sekä ventilaatioaukko selässä. Tasku rinnassa sekä takana. Housuissa muotoonommellut polvet, säädettävä vyötärönauha, avaintasku sekä vetoketjut pohkeissa. Useita heijastavia yksityiskohtia sekä takissa että housuissa turvaamaan harjoittelua pimeissä olosuhteissa.“ Käy hyvin myös valoisalla (Jarin huomio)!

Tiedostolinkin nimi on Seura-asu

Seura-/juoksuasun hinta on 119€ sisältäen takin ja housut.

Seura-asu


22.03.2016 klo 21:55