suomeksiin Englishpå svenska
Uudenvuodenpäivän suunnistus Nakkilassa
Avoin talvisuunnistuskilpailu ja kuntosuunnistus Nakkilan Kivialhossa perjantaina 1.1.2016. Maasto on neitseellinen ja kilpailukeskuksena toimii kevään/kesän kisoista tuttu Salomonkallion Golf-/laskettelukeskus. Katso tarkemmat ohjeet Jokilaakson Torstairastit sivustolta. Klikkaa lisätietoa!

Kaikissa sarjoissa palkitaan osanottajamäärästä riippuen 1-3 parasta kilpailijaa. Pääsarjoissa voittajille Temal Oy:n lahjoittamat 250 € arvoiset lahjakortit. Loistavien ja arvokkaiden palkintojen lisäksi arvomme kaikkien tapahtumaan osallistuvien kesken 100 € lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin.

Maasto on edellisistä vuosista poiketen hieman vaativampaa ja pienipiirteisempää. Kulkukelpoisuus kilpailualueella on huomattavasti parempi kuin Salomonkallion itäpuolisessa maastonosassa, niinpä kyseinen maasto soveltuu loistavasti myös talvisuunnistukseen. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan kisaan kauempaakin.

Kilpasarjoja on aiemmista vuosista poiketen lisätty. Kilpailun järjestäjä pidättää kuitenkin itsellään oikeuden yhdistellä sarjoja, jos osanottajamäärä jää pieneksi.

Ilmoittautumiset tapahtuu perinteisesti Irma-palvelun kautta, myös sähköpostitse voi ilmoittautua. Lue tarkemmat ohjeet kilpailukutsusta.

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä voimassa olevaa lisenssiä eikä suunnistusseuran jäsenyyttä, myös järjestävien seurojen kilpailuorganisaatioon kuulumattomat jäsenet voivat osallistua. Ilmoittautumiset kilpailuun tapahtuu SSL:n Irma‐palvelun kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteella: skeskima@nic.fi, viestiin mukaan seuraavat tiedot (sarja, nimi, lisenssinumero (jos on), seura/yhteisö sekä emit‐numero/vuokratarve). Sähköpostit kuitataan saapuneeksi. Kilpailuun ilmoittautumiset on tehtävä viimeistään 26.12. mennessä. Kuntosuunnistukseen ilmoittautumiset tehdään kilpailupaikalla infoon.

Kilpailijat starttaavat klo 11 yhteislähdöllä, lähtö tapahtuu n. 1 km etäisyydellä kilpailukeskuksesta.

Kuntosuunnistuksen lähdöt tapahtuvat kilpailukeskuksesta yhteislähdön jälkeen.

Kilpailukeskus sijaitsee Nakkilan Kivialhossa, Salomonkallion Golf‐/laskettelukeskuksessa.

Opastus on rastilipuin Kaasmarkuntieltä (Mt 12906), Salomonkallion opaskyltit opastavat lisäksi tulijoita pääväyliltä Vt 2 ja Vt 11. Pysäköinti on kilpailukeskuksessa tai sen lähistöllä, ei parkkimaksua.

Kartta on Kivialho 1:10 000/2.5 m (11/2015) ja maasto vaihtelevaa korpimaastoa, kohtalainen kulkukelpoisuus. Kyseisessä maastonosassa ei ole aiemmin kilpailtu eikä muutenkaan suunnistettu.

Kisasivut: Internetissä osoitteessa http://www.torstairastit.net/uudenvuodenpaivansuunnistus/

27.12.2015 klo 18:50