suomeksiin Englishpå svenska
SUUNNISTUKSEN RATAMESTARIKOULU PORISSA 12.12.2015
Satakunnan Suunnistus ry järjestää Porin Urheilutalolla (Kuninkaanhaanaukio 6) lauantaina 12.12.2015 klo 9.10 - 17 ratamestarikoulun. Koulutuksessa noudatetaan Suomen Suunnistusliiton ratamestarikoulun uudistettua oppisisältöä. Klikkaa lisää ja lähde mukaan, samalla hyvää suunnistusoppia!

Satakunnan Suunnistus ry järjestää Porin Urheilutalolla (Kuninkaanhaanaukio 6) lauantaina 12.12.2015 klo 9.10 - 17 ratamestarikoulun. Koulutuksessa noudatetaan Suomen Suunnistusliiton ratamestarikoulun uudistettua oppisisältöä.

Osanottajiksi otetaan SSL:n ohjeen mukaan:

1. Luokitellut seuraratamestarit, jotka ovat suorittaneet seuraratamestarikurssin ja SSL:n laatiman monivalintatehtävän ja, joilla on ratamestaritehtävistä seuratasolla

2. II luokan ratamestaripätevyyden uusijat

Ratamestarikoulun oppisisältöön kuuluu etätehtävä, joka lähetetään ilmoittautuneille ennen kurssin alkua ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettavaan sähköpostiosoitteeseen.

Koulutukseen ilmoittautuminen Raimo Hannukaiselle to 3.12.2015 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteella raimo.hannukainen@sppnet.fi, toissijaisesti postitse osoitteella Rannankatu 10, 38840 Niinisalo tai puhelimitse, n:o 044 5787 693.

Ilmoittautumiseen pyydetään liittämään seuratieto ja lisenssinumero sekä yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostisoite).

HUOM !!!. Ilmoittautuminen määräaikaan mennessä on tärkeää, jotta ilmoittautuneille voidaan lähettää etätehtävä ajoissa ja toisaalta tilavaraus voidaan peruuttaa ja tila vapauttaa muiden käyttäjien tarpeisiin, mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi.

Ennakkovalmistautuminen: Tutustuminen SSL:n sivuilta kilpailun järjestämistä ja ratamestaritoimintaa koskeviin osiin osoitteessa www.suunnistusliitto.fi à KILPAILU à ratamestaritoiminta.

Liitetiedostona ovat lajisäännöt, jotka löytyvät myös liiton sivuilta osoitteesta

www.suunnistusliitto.fi à KILPAILU à säännöt ja ohjeet àlajisäännöt (pdf) (lajisäännöt 2015, voimassa 1.9.2015 alkaen toistaiseksi). Kurssille ilmoittautuneiden tulee tutustua ennakolta lajisääntöjen lukuihin 7 – 12 ja 17 - 19 sekä liitteisiin B ja D.

Toisena tutustuttavana kokonaisuutena ovat rastimääritteiden laadintaohjeet, ohje on liitetiedostona. Ohje löytyy liiton sivuilta osoitteesta www.suunnistusliitto.fi à materiaalit à lataa tiedostoja (kilpailu ja kartta) àssl_maarite_04.pdf (Rastinmääritteet 2004)

Kurssimaksu 15 € / henkilö, mikä laskutetaan koulutustapahtuman jälkeen seuroilta.

Liikunnallista joulunalusaikaa, tervetuloa koulutukseen


Satakunnan Suunnistus ry

Raimo Hannukainen

Raimo Hannukainen, koulutusohjaaja

29.11.2015 klo 21:04