suomeksiin Englishpå svenska
Nallet Kolmiloppisella
Yksi suunnistuskauden päätapahtumista Suomessa Nallekisat suunnistettiin Kolmiloppisella 17.9. Mestaruuden vaativassa maastossa ja radalla vei Pentti Hiirijoki. Hopeanalleksi leivottiin Mikko Loukkalahti ja pronssinen nalle oli Jouko Tuunainen. Onnea voittajille! Ratamestarina hääri Olavi Rajala. Lisätietoa kisasta klikkaamalla.

Kolmiloppisella kahdeksan vaativaa rastipistettä odotti suunnistusnälkäisiä Nalleja. Vuosittainen Nalleyhteisön pitkänmatkan mestaruuskilpailu oli liekö mones. Monta Nallea on jo leivottu mestareiksi Kankaanpään metsissä. Vain nalle voi tietää!

Matkana suunnistusradalla oli tällä kertaa 3,44 km. Voittajan aika oli 47,45, josta voidaan todeta rastien olleen haastavissa paikoissa silmältä piilossa. Voittajanalle Penttikin taputtelee normaalisti noin kahdeksan - yhdeksän minuutin kilometrivauhtia. Nyt meni oikein reilusti yli 10 minuuttia kilometrille. Mahtoiko löytyä hunajaa matkalta.

Ykkösrastilla kärjessä oli Jouko Tuunainen, joka piti kärkipaikkaa aina nelosrastille saakka. Sen jälkeen Pentti Hiirijoki otti paikkansa ja vei koko kisan. Aina tarkka nalle Mikko Loukkalahti teki tasaisen varmaan työtä ollen kakkosena koko ajan. Toki vanhemmat otsot saava vähän ikähyvitystä.

Huikeita rastiväliaikoja suunnistivat myös Lauri Hieta ja Antti Kangasniemi. Lauri oli kakko-kolmos välillä lähes ylivoimainen ja Antti 6-7 välillä sekä maalisuoralla. 

Tuleva maailmanmestari Kauko Loukkalahti tarkasti kaikkien rastipisteiden oikeellisuuden ja paikallaanolon ja varmisti näin Nallekisan sujuvuuden. Hän vietti radalla tai hunajalla tai kahvilla tai muuten vain aikaa 1.32.19. On kovakuntoinen Nalle!

Missä ja milloin tämä kauden päätapahtuma on ensi vuonna, sitä ei tiedä kuin Nallet!

28.09.2015 klo 22:09