suomeksiin Englishpå svenska
Jämijärvi-sprintin ohjeet julkaistu
Jämijärvi-sprintin kilpailu- ja tapahtumaohje löytyy otsikkoa klikkaamalla. Tule torstai-iltana 3.9. KLO 18.00 alk. kokemaan sprinttisuunnistusta joko kilpa- tai kuntosarjaan. Tervetuloa Jämijärvelle sprinttikartalle!

JÄMIJÄRVI SPRINTTI – KILPAILU- JA KUNTOSUUNNISTUSOHJEET

Pysäköinti ja kilpailukeskus
Opastus Jämijärven keskustasta. Kilpailukeskuksen osoite on
Jämijärven keskuskoulu, Koulutie 6, 38800 Jämijärvi.

Toiminta tapahtumapaikalla

Tule infoon ja ilmoittaudu joko Kilpasarjaan D/H21 (10€) tai Kuntosarjoihin SprinttiA ja SprinttiB (5€). Infossa ilmoittautuessa sinut kirjataan järjestelmään sarjojen mukaisesti. EMIT-kortin saat tarvittaessa infosta. Kun ilmoittautuminen on hoidettu, voit siirtyä lähtöön. Lähtö on viitoitettu ja se on n. 50 m:n päässä infosta. Tapahtumapaikalla ei ole pesua.

Lähtöjärjestely (huom! epätavallinen järjestely)

Lähtöpaikalle on matkaa 50 metriä ja sinne on opastus. Lähdöt tapahtuvat kahdesta eri lähdöstä saman katoksen alta vierekkäin. Lähtökarsinaan pyydetään sisään pari minuuttia ennen tulojärjestyksessä. Ota tarkistusliuska omatoimisesti. Lähtökarsinassa olevasta lähtijöiden jonosta lähetetään aina 1 minuutin välein yksi kilpailija maastoon. (Kilpasarjojen D/H21 sisällä lähtöväli on aina väh 2 min.) Viimeisen 30 sekunnin aikana lähtijä laittaa EMIT-korttinsa lähtöleimasimeen ja toimitsija ojentaa hänelle kartan, joka tulee pitää taitettuna lähtöhetkeen asti. Lähtöhetkellä kilpailija nostaa kortin leimasimesta, avaa kartan ja kirmaisee radalle. Kilpailunumeroita ei ole käytössä. Lähtö on K-piste.

Maasto ja kartta
Lähtöpaikalla kilpailija saa muovissa olevan kartan, jonka koko on A4, mittakaava 1:5 000, käyräväli 5 metriä. Rastinmääritteet ovat kartassa, eikä niitä ole erillisinä saatavissa.

Kilpailumaasto on Jämijärven keskustan asutus- ja puistoalue. Vihreällä värillä on merkitty omakoti- ja yksityisalueet, joille meno on ehdottomasti KIELLETTY!

Matkat ja rastien lukumäärä


Kilpa

D21

2,9 km

11

H21

3,4 km

13

Kunto

SprinttiA

2,9 km

10

SprinttiB

2,4 km

  9


Maalin toiminta ja palkinnot
Maaliin ei ole viitoitusta, vaan se on merkitty karttaan. Maalissa leimaat maalileimasimeen ja ilmoittaudut INFOon. Infossa EMIT-kortti luetaan tulospalvelujärjestelmään. Keskeyttäneetkin tulevat maaliin ja ilmoittavat keskeyttäneensä. Tulokset tulevat tulostaululle. Maali suljetaan klo 21. Palkinnot jaetaan kilpailukeskuksessa mahdollisimman pian sarjan valmistuttua.

31.08.2015 klo 17:28