suomeksiin Englishpå svenska
AM-suunnistukset viikon päästä
AM-suunnistusviikonloppuun on vajaa viikko. Lauantaina 15.8. suunnistetaan pitkämatka Kiukaisilla ja jälki-ilmoittautuminen 11.8. Sunnuntaina 16.8 on viestit ja jälki-ilmoittautuminen 13.8.Viestit suunnistetaan Laitilan Jyskeen (V-S) isännöiminä. Klikkaa lisätietoa!

Varsinainen ilmoittautumisaika on mennyt umpeen, mutta jälki-ilmoittautuminen:

- AM pitkät matka Kiukaisilla 11.8.

- Am-viesti Laitilassa 13.8.

Aluemestaruusviikonloppu on yhdistetty Satakunnan ja Varsinais-Suomen kanssa. Lauantaina 15.8. suunnistetaan pitkänmatkan aluemestaruuksista Kiukaisilla. Sunnuntaina 16.8. on vuorossa viestisuunnistus. Viestit suunnistetaan Laitilan Jyskeen (V-S) isännöiminä.

Kiukaisten Urheilijoiden (Hiisi) kilpailukutsua ei vielä ole näkyvillä. Laitilan Jyskeen kilpailukutsun löydät LaJyn kotisivuilta. AM-viestissä Laitilassa uusi sarjajako! Sarjat H/D35 ja sitä vanhemmat ovat ns. yhteisikäsarjoja, joissa ikään liittyvät osallistumissäännöt ovat SM-viestien mukaiset.

HUOM! Aluemestaruustapahtumat ovat suunnistajan ja erityisesti seuran näyttöpaikka aktiivisuudesta, innokkuudesta, koosta, voimannäytöstä ja motivaatiosta. Sen voi näyttää ilmoittautumalla IRMAn kautta AM-kisoihin ja kokoamalla valmiita viestijoukkueita. Valmiit viestijoukkueet ilmoitetaan myös IRMAaan. Nyt ylös, ulos ja suunnistamaan!

09.08.2015 klo 21:57