suomeksiin Englishpå svenska
Uusi suunnistusasu?
Ajatuksen asteella on hankkia KanSulle uusi suunnistusasu. Tällä kertaa suunnistusasuja tullaan hankkimaan vain tilausten mukaan. Nyt tarvitaan sinulta tietoa ja halukkuutta mahdollisen hankinnan suhteen. Klikkaa lisätietoa!

KanSulla on edellisen hankinnan suunnistusasuja jonkun verran jäljellä. Edelliset hankinnat on toteutettu niin, että jäsenten tilaamien lisäksi on ostettu tietty määrä varastoon. Menekki näillä ylimääräisillä on ollut kuitenkin suhteellisen vähäinen. Kuntosuunnistuksen aloituksessa yritetään toki vielä myydä edullisesti edellistä erää.

Uusiakin hankitaan, JOS halukkuutta esiintyy riittävästi. Lausu mielipiteesi ja alustava halukkuutesi s-postiin – jari.vaara(at)dnainternet.net  29.3.  mennessä.

Uushankinnan edellytykset ovat:

- halukkuutta on riittävästi

- sponsoreita löytyy riittävästi

- hankittava asumalli sopii lähes kaikille


Sinun mielipiteesi ratkaisee. Kerro mahdollinen halukkuutesi, koko asu vai pelkkä paita, trikoo vai liehuva malli jne.

Sopivia asuja voit käydä katsomassa Suunnistajan Kaupan, Trimtexin tai Nonamen sivuilta. Tarkoituksena on värittää KanSun oma asu omilla väreillä ja teksteillä. 

Asuun tulee luonnollisesti hinta / omakustannus, joka on sitä pienempi mitä enemmän sponsoreita saamme. Sponsorihinnoittelu eli mainospaikkahinta päätetään erikseen. 

Sinun äänesi ratkaisee ja anna se ennen eduskuntavaaleja!

04.03.2015 klo 21:53