suomeksiin Englishpå svenska
Lämmintä päälle
Trimtexiltä on tullut tarjous kevyt untuvatakista. Hinta on 99e, kun tilattava määrä on väh. 10 kpl. Lisätietoa löytyy klikkaamalla. Tilaukset Marjatta Vaaralle syyskuun loppuun mennessä.

Tuotteesta saat lisätietoa ja koista menemällä trimtex.fi sivulle. Etusivulla (klikkaa vasemmasta palkista - MUUT LAJIT – (pääset kuvastosivulle, jossa ylärivissä naisten malli) STORM LIGHTDOWN WOMENS JACKET (ja vähän alempana niin naisille kuin miehille – Unisex malli) STORM LIGHT DOWN JACKET.

Kyseessä on kevyt untuvatakki joka sopii käytettäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi kuoritakin alle. Mukana säilytyspussi, pakattu takki mahtuu hyvin esimerkiksi reppuun. Takissa on korkealaatuista untuvaa, pehmeä kaulus ja elastiset hihansuut sekä kevyt paino, jotka ovat takin parhaita ominaisuuksia.

Väreinä STORM LIGHTDOWN WOMENS JACKETssa ovat musta ja Curacao (vihertävän sininen) ja Unisex malli STORM LIGHT DOWN JACKETssa ovat musta ja sininen.

Laita tilaus syyskuun loppuun mennessä Marjatalle etupäässä sähköpostiin! S-posti on marjatta.h.vaara@dnainternet.net – huomaa h-kirjain siellä välissä.

Siis nimi ja takkimalli sekä koko.

14.09.2014 klo 21:47