suomeksiin Englishpå svenska
Puheenjohtaja kiittää
Nyt kun Nuorten Jukola-tapahtumasta on kulunut runsas viikko ja siihen on saanut jo etäisyyttä, olen yhä sitä mieltä, että tapahtuma onnistui hyvin. Saimme aikaan huipputapahtuman nuorille suunnistajille. Lue lisää...

Nyt kun Nuorten Jukola-tapahtumasta on kulunut runsas viikko ja siihen on saanut jo etäisyyttä, olen yhä sitä mieltä, että tapahtuma onnistui hyvin. Saimme aikaan huipputapahtuman nuorille suunnistajille. Se onnistui monien toimijoiden  - kisaorganisaation, talkooväen, tukijoiden, maanomistajien, innostavan ja innostuneen nuoren suojelijan, Suunnistusliiton, Kaukametsäläisten ja tietysti nuorten suunnistajien ja heidän huoltajiensa ja muun yleisön – yhteistyönä. Aurinkoinen ja lämmin sää kruunasi vielä kaiken.

Puutteet tai virheet ennen tapahtumaa ja sen aikana eivät mielestäni heikentäneet tapahtuman arvoa ja lopputulosta. Kritiikkipalaveri pidetään sitten erikseen.

Saimme yhdessä aikaan hienon Nuorten Jukolan, joka oli huippu-urheilutapahtuma niille nuorille suunnistajille, joista tulee aikanaan aikuisia huippusuunnistajia ja niille nuorille suunnistajille, jotka osallistuivat Nuorten Jukolaan, vaikka eivät huipulle tähtäisikään.

Kiitos tästä kuuluu kaikille onnistuneen tapahtuman toteuttajille.


Marjatta Vaara

Kankaanpään Suunnistajat ry

puheenjohtaja

25.08.2014 klo 22:15