suomeksiin Englishpå svenska
SM-kisoista mitali ja hienoja sijoituksia
Pentti jokinen saavutti SM-kisojen keskimatkalla H60-sarjassa hopeaa. Elmeri Juura teki sarjassa H20 erinomaisen juoksun ja D16-sarjan viestissä tytöt Johanna, Tuija ja Anna ylsivät mahtavaan suoritukseen.

Veteraanien SM-keskimatkan kisan sivut ja tulokset näet tästä. Pentti osallistui myös Vännin veljesten Veli-Pekan ja Heikin kanssa viestiin "nuorten" H50-sarjassa. Tuloksena erinomainen viides sija, kun tavoite oli päästä kymppisakkiin.

Nuorten keskimatka suunnistettiin Savonlinnassa. Kilpailijoilta kehuja saanut maasto sopi KanSulaisista parhaiten Elmerin tossulle. Tuloksena seitsemäs sija. Katso tulokset tästä.  

Nuorten viesti juostiin Joensuussa ja tytöillä oli mahdollisuus jopa mitaliin. Vielä muut meni lujempaa, mutta tulevina vuosina ollaan vielä paremmassa iskussa. Poikien H20-sarjan viestijoukueessa oli flunssien jäljiltä vain yksi koko keuhkokapasiteeti omaava juoksija, joten huipputulosta ei osannutkaan odottaa.

Vanha totuus kertoo, että jos koko viestijoukkueelle osuu hyvä päivä samaan aikaan niin ollaan korkealla tulosluettelossa. H18-sarjassa olisi mitalivauhti vaatinut kaikilta nappisuorituksen.

KanSun joukkueet Joensuun SM-viestissä:
D16
Johanna Saari
Tuija Kuusela
Anna Alppi

H18
Ristomatti Hakola
Jukka-Pekka Seppänen
Antti Alppi

H20
Pekka Niemi
Antti Malm
Elmeri Juura 

Katso kisasivut tästä.

Jäljellä on vielä SM-yö 2.-3.10.2009. Siihen voi valmistautua la klo 20.00 Elmerin "mallimaastossa" pitävällä harjoituksella. Lisätietoa harjoituksesta löydät tästä.  Lisäksi lampun kanssa pääsee metsään myös jo to klo 20.00 Loukkalahdessa.

 

 

 

22.09.2009 klo 15:00