suomeksiin Englishpå svenska
Kuopio-Jukola lähestyy
Jukolan viesti (66.) ja Venlojen viesti (37.) suunnistetaan Kuopion Vehmersalmella 14.- 15.6.2014. KanSu on ilmoittanut kaksi (2) Venla-joukkuetta ja neljä (4.) Jukola-joukkuetta. Nyt tarvitaan suunnistajia ja ilmoittautumisia. Katso ohjeet tästä!

 

Ilmoittautumisen voit tehdä:

  1. ensisijaisesti IRMAan. IRMA-järjestelmään pääset Suunnistusliiton sivujen kautta. Klikkaa kilpailukalenterin kohtaa ”Kuopio-Jukola, Venlojen viesti” tai ”Kuopio-Jukola, Jukolan viesti”. Alasivulla Jukolan ja Venlojen viesti klikkaa ”Ilmoita viestihalukkuus”. Tässä sisäänkirjauksessa tarvitset Lisenssinumeron ja salasanan.  Nehän sinulta löytyvät.

  2. Mikäli sinulla ei ole lisenssinumeroa ja salasanaa ja haluat joukkueeseen. Voit kertoa kaverille, jolla on tunnukset, ja hän ilmoittaa sinut järjestelmään. Jukolan tai Venlojen viestissä ei välttämättä tarvita lisenssiä.

  3. Ilmoita halukkuutesi sähköpostiin ”jari.vaara(at)dnainternet.net” ja JVa laittaa sinut halukkaaksi järjestelmään.

Mikäli sinulla on joukkue jo valmiina, niin sen voi ilmoittaa myös IRMAn. Ja hyvä niin! Jos sinulla on osuustoive, niin laita se myös näkyviin. Muista kuitenkin, että pitkiä osuuksia ei riitä kaikille!

Tee ilmoittautuminen 1.6. mennessä, jolloin nähdään tarvitaanko ilmoittaa lisää joukkueita. Jälki-ilmoittautuminen päättyy 5.6.2014 klo 16:00 (korotettu osanottomaksu).

KanSun valmennustoimikunta kokoaa joukkueet ja tekee päätöksen mahdollisesta jälki-ilmoittautumisesta.

KanSun joukkueet ilmoitetaan viikolla 23 (2.6. alkava vko) seuran nettisivuilla sekä kuntosuunnistuksissa.

Tietoa mahdollisista yhteiskyydeistä tulee seuran sivuille toukokuun lopussa. Linja-autossa on tunnelmaa…

Molempien viestien juoksujärjestykset on ilmoitettava pe 13.6.2014 klo 18.00 mennessä. Juoksujärjestykset ilmoittaa Pekka Niemensivu. Juoksujärjestyksen voi ilmoittaa etukäteen myös ei-julkisena, jolloin se tulee julkiseksi pe 13.6.2014 klo 18.00.

02.05.2014 klo 21:41