suomeksiin Englishpå svenska
Suunnistuksen ratamestarikoulu Porissa
Satakunnan Suunnistus ry järjestää Porin urheilutalolla (Kuninkaanhaanaukio 6) lauantaina 22.3.2014 klo 9.15 – 17 ratamestarikoulun uusille ja vanhoille ratamestareille. Koulutukseen ilmoittautuminen Raimo Hannukaiselle pe 14.3.2014 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteella raimo.hannukainen(at)Dnainternet.net.

Satakunnan Suunnistus ry järjestää Porin urheilutalolla (Kuninkaanhaanaukio 6) lauantaina 22.3.2014 klo 9.15 – 17 ratamestarikoulun uusille ja vanhoille ratamestareille.

Etätehtävä lähetetään ilmoittautuneille ennen kurssin alkua ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Etätehtävät ovat samat sekä uusille että vanhoille ratamestareille.

Koulutukseen ilmoittautuminen Raimo Hannukaiselle pe 14.3.2014 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteella raimo.hannukainen@dnainternet.net, toissijaisesti postitse osoitteella Rannankatu 10, 38840 Niinisalo tai puhelimitse, gsm 044-5787 693.

Ilmoittautumiseen pyydetään liittämään seuratieto ja lisenssinumero sekä yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostisoite).

HUOM !!!. Ilmoittautuminen määräaikaan mennessä on tärkeää, jotta ilmoittautuneille voidaan lähettää etätehtävä ajoissa ja toisaalta tilavaraus voidaan peruuttaa ja tila vapauttaa muiden käyttäjien tarpeisiin, mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi.

Ennakkovalmistautuminen: Tutustuminen SSL:n sivuilta kilpailun järjestämistä ja ratamestaritoimintaa koskeviin osiin osoitteessa www.suunnistusliitto.fi  KILPAILU  ratamestaritoiminta.

 Lajisäännöt löytyvät myös liiton sivuilta osoitteesta www.suunnistusliitto.fi  KILPAILU  säännöt ja ohjeet lajisäännöt (pdf) (lajisäännöt 2014, voimassa 10.12.2013 alkaen toistaiseksi). Tutustuminen lajisääntöjen lukuihin 7 – 12, 17 ja 19 sekä liitteisiin B ja D.

Toisena tutustuttavana kokonaisuutena ovat rastimääritteiden laadintaohjeet, ohje on liitetiedostona. Ohje löytyy liiton sivuilta osoitteesta www.suunnistusliitto.fi  materiaalit  lataa tiedostoja (kilpailu ja kartta) ssl_maarite_04.pdf (Rastinmääritteet 2004)

Kurssimaksu 15 € / henkilö, mikä laskutetaan koulutustapahtuman jälkeen seuroilta. Koulutusta varten mahdollisesti hankittavasta materiaalista (Ratamestarikirja, Rastinmääritteet 2004) peritään SLU:n jakelun perimä hinta (+ toimituskustannukset). Näitä voidaan tilata kurssilaisia varten, jos halukkuutta ilmenee. Tarve tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Liikunnallista kevättä, tervetuloa koulutukseen

Satakunnan Suunnistus ry

Raimo Hannukainen,  Koulutusohjaaja

23.02.2014 klo 22:27