suomeksiin Englishpå svenska
Perinteinen Kinkunkolohölkkä aatonaattona!
Tätä et voi jättää väliin. Nyt jo 26. kerran järjestettävä Kinkunkolohölkkä on jouluaaton aattona eli 23.12.2013 klo 17 Seurakuntakeskuksen nurkalta. Kukin taapertaa kuntonsa mukaan. Vanhaa muistellen kierretään Kirkkojärvi, nyt kävellen - ainakin osa Nalleista. Lähde mukaan hyvässä seurassa ja kaikki ovat tervetulleita!

 

KanSun Nallet ovat järjestäneet melkein jo tapahtumaksi muodostuneen Kinkunkolohölkän tosiaan jo reilun neljännesvuosisadan. Melko pitkä aika! Vauhti on vähän hiipunut, mutta tunnelma on sama.

Alkutaikoina ei rohjennut edes jäädä sitomaan auenneita tossunnauhoja, koska silloin jäi porukasta jo pitkälle takamatkalle. Kahdensadan sykkeellä saattoi saada letkan kiinni viimeistään toisella Kirkkojärven kierroksella. Nyt saattaa rauhassa sitoa nauhat, mutta kannattaa kuitenkin tarkistaa ne jo kotona.

EU-vaalien lähestyessä saattaa joutua ottamaan kantaa puoleen jos toiseen.

Muistutetaan, että ei edes Nalle saa käydä lenkillä jouluna. Poikkeuksen tekee kuitenkin se, että joulurauhan aikana saapi käydä lenkillä vaimonsa kanssa. Se on jopa suositeltavaa. Vaimoksi luetaan tarvittaessa myös muut
naiset.

Saattaa myös olla, että Nallet julistavat perinteisen Joulurauhankin ennen sykkeen nousemista.

 

Tervetuloa nuoret/vanhat, tytöt/pojat.

16.12.2013 klo 09:27