suomeksiin Englishpå svenska
Syyskokouksen satoa
Kankaanpään Suunnistajien puheenjohtajana jatkaa Marjatta Vaara. Johtokunta jatkaa myös samalla kokoonpanolla eli Marika Saarinen, Tauno Asukas, Lauri Hieta, Erkki Katajisto, Tapio Laurila, Santeri Vaara, Jussi Hannukainen, Mauri Järvinen, Raimo Maljanen ja Pekka Niemensivu. Lisää satoa klikkaamalla.

Jäsenmaksut pysyivät samoina edelleen eli tässä ei rakennemuutosta otettu huomioon. Jäsenmaksu  vuonna 2014 on aikuisilta 30e ja lapsilta, alle 18 vuotta, 15e.

Vuoden 2014 suurimpana tavoitteena ja painopisteenä on järjestää laadukas Nuorten Jukola 2014 kilpailu- ja suunnistustapahtuma. Päämääränä on järjestää NuJu 2014 siten, että KanSulle tulee kilpailujärjestelystä suunnistukselle näkyvyyttä sekä taloudellista tuottoa.

Nuorten suunnistajien harjoitus- ja valmennustoiminta säilytetään seuran toiminnan tärkeimpänä tehtävänä. Kehittyneimmille ja tavoitteellisesti huipulle pyrkiville nuorille annetaan mahdollisuus saada käyttöönsä paras mahdollinen valmennustietous ja parhaat harjoitusmahdollisuudet mm. riittävällä leirityksellä.

Lasten ja varhaisnuorten ohjaukseen ja valmennukseen panostetaan entistä enemmän. Vuoden 2013 perhesuunnistuskoulu osoitti, että Kankaanpään alueella on halukkuutta opetella ja harjoitella suunnistusta. Tätä kehitystä tuetaan voimallisesti siten, että lasten ja varhaisnuorten vanhemmat pyritään ottamaan entistä enemmän toimintaan mukaan. Lisäksi yhteistyötä naapuriseurojen kanssa jatketaan ja nuorten kisaedustusmahdollisuuksia parannetaan.

Harrastesuunnistuksessa seuran järjestämät kuntosuunnistukset ovat tuoneet lajin pariin lisää harrastajia. Kuntosuunnistusta kehitetään edelleen. Jämi Mini Rogaining on vakiinnuttanut aseman yhtenä KanSun päätapahtumista ja myös sitä tullaan kehittämään.

Suunnistuskarttojen teko ja varsinkin käytössä olevien karttojen ajantasaistaminen on tärkeä toiminta-alue myös ensi vuonna.

Kansainvälinen yhteistoiminta kaudella 2014 jatkuu. Kansainväliset edustukset tulevat koskemaan pyöräsuunnistusta. KanSu on hakenut pyöräsuunnistuksen maailmacupin kilpailuja vuodelle 2016. Samaan yhteyteen on haettu lajin veteraanien MM-pyöräsuunnistus-kilpailuja.

Seuratoiminnan kehittämisen tavoitteena on myös saada toimintaan uusia aktiivisia jäseniä, jotka vähitellen ottavat vastuuta seuran eri toiminnoissa sekä seuran kehittämisessä. KanSun kehittämispäivä järjestetään kevään aikana.

Osallistutaan VAPEPA:n (Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu) toimintaan.

 

Järjestettävät kilpailut

Nuorten Jukola on liikuntakeskuksen alueella lauantaina 16.8. Järjestelyt ovat täydessä käynnissä. Kilpailun johtaja on Erkki Katajisto ja kilpailusihteerinä Jorma Mäkinen. Ratamestarina toimii Reijo Mäkilä. Tavoitteena on järjestää suunnistustapahtuma, joka tulee olemaan osallistujamäärältään suurin sekä kansainvälisin. Riittävän talkoohenkilöstön saaminen tulee olemaan haaste. Henkilöstön rekrytointi on aloitettu.

Kankaanpää-rastit järjestetään yksipäiväisenä Nuorten Jukolan tutustumiskilpailuna sunnuntai 3.8. Makkaramäen kartalla. Kilpailun johtaja on Markku Joensuu ja ratamestareina Mauri Järvinen (aikuisten radat) ja Raimo Hannukainen /lasten radat). Kankaanpää-rasteihin liitetään mahdollisesti lauantaina 2.8. iltasprintti.

Alueen Oravacup-osakilpailu järjestetään keskiviikkoiltana 18.6. Jämillä. Kilpailun johtajana on Pertti Manninen. Mikäli mahdollista, kilpailua tullaan markkinoimaan myös Pirkanmaan suuntaan.

KanSu esittää järjestettäväksi am-hiihtosuunnistuskilpailun 18.1.2014 (varapäivä 8.3.2014) Hämeenkankaalla, kilpailukeskus Camp President, Niinisalo.

Jämi Mini Rogaining järjestetään lauantaina 27.9. Jämillä. Ratamestarina on Raimo Hannukainen.

Toimintasuunnitelma kokonaisuudessaan tulee seuran sivuille lähiaikoina.

Vuoden 2014 talousarvion osalta voidaan todeta, että Nuorten Jukolan mennessä hyvin, saattaa tulevana vuonna jäädä jotain positiivista seuran pussin pohjalle. Viime vuosina on ns. syöty kuormasta ja viivan alle on jäänyt miinusta.

30.11.2013 klo 21:47