suomeksiin Englishpå svenska
Mannajoukkue selvillä ja muita ohjeita
Mannaan lähtee iskukykyinen yhteisjoukkue KanSusta, Nouskista ja KyRasta. Lauantaina 12.10. Manna-viesti starttaa klo 09 ja suunnistajiemme vaiheita voi seurata Mannan sivuilta. Menestystä joukkueelle! Ohessa ohjeita.

Juoksujärjestys:

1 1 6,5 Henri Taanila
2 1 5,1 Eeva Linnainmaa
3 4 4,2 Maria Taanila, Juulia Vehkalahti, Outi Borgenström, Kristiina Oksanen
4 4 3,0 Rosaliina Kivimäki, Nea Isolähteenmäki, Heli Tuominen, Atte Isolähteenmäki
5 4 6,7 Santeri Vaara, Jouni Kivimäki, Matti Huttunen, Tuomas Väinä
6 4 4,3 Jenny Vehkalahti, Kaisa Hankala, Joni Satama, Harri Vehkalahti
7 4 5,0 Maiju Oksanen, Juho Kotakorva, Juho Tuominen, Tuukka Mäkinen
23 1 3,8 Teemu Oksanen
24 1 8,5 Petri Ikävalko
25 1 5,5 Elisa Tuomisto

25-Manna 2013 reissuohjeet

Matka
Lamminmäen bussi Kankaanpäästä kohti Turkua lähtee pe 11.10 klo 15.30 Kankaanpää linja-autoaseman yläparkkipaikalta. Huittisten Härkäpakari n. klo 17.00 (Tampereen suunnasta tulijat, mm. Maria Taanila, tulevat tästä kyytiin - autossani on tilaa, joten jos tulet Tampereelta, voit varata paikan autostani)
Turun satamassa tavoite olla n. 18.45.

Bussikuskina meillä Reijo ”Reska” Hakala, joka kuljettaa meitä ilman palkkaa, pelkillä kulukorvauksilla.

Bussimatkan matkanjohtajana Suomen puolella toimii Tuomas Väinä (tuomas.vaina(at)kankaanpaa.fi). Kaikki matkalle lähtijät: ilmoittakaa ehdottomasti Tuomakselle oletteko tulossa bussiin Kankaanpäästä, jostain muualta, vai vasta Turusta.

Bussin saavuttua Turkuun Maria Taanila ja Elisa Tuomisto hakevat laivaliput ja muut odottavat linja-autosssa. Linja-autosta saa poistua  vasta, kun Maria ja Elisa ovat jakaneet liput ja antaneet ohjeistukset laivaan siirtymisestä. Suoraan Turkuun tulijat, yrittäkää olla paikalla viimeistään 19.00. Voitte tulla joko bussille tai odottaa aulassa lippujanne.
Matkan hintaan kuuluu kaikille aamupala menomatkalla laivan aamiaisbuffetista. Tänne kannattaa mennä ajoissa (jopa jo ennen virallista aukeamisaikaa, jonka Maria pyrkii selvittämään lippujen jakoon mennessä). Huomatkaa, että ruuanottopisteitä on useita, ensimmäiseen jonoon ei kannata välttämättä jäädä jonottomaan.

Laiva saapuu Tukholman satamaan lauantaiaamuna Ruotsin aikaa klo 6.10 (Suomen aikaa 7.10). Lähdemme heti kohti kilpailupaikkaa. Paluumatkalle lähdemme kilpailukeskuksesta, kun joukkue on valmiina. Paluulaivana meillä toimii MS Galaxy, joka lähtee Tukholman satamasta Ruotsin aikaa klo 19.30 (Suomen aikaa klo 20.30). Turkuun laiva saapuu sunnuntaiaamuna klo 7.00. Kankaanpäässä bussi lienee takaisin puolen päivän aikoihin.

Kilpailu

Alkaa yhteislähdöllä Ruotsin aikaa klo 9.00. Juoksujärjestykset tämän viestin lopussa. Kilpailussa käytetään SportIdent-leimasimia, jotka on vuokrattu.  Joukkueemme nimi on tänäkin vuonna IkNV/KanSu/KyRa.

Jo ennen matkaa ilmenevissä sairastapauksissa tai muissa esteissä henkilö yrittää ensisijaisesti itse etsiä itselleen sijaista (koskee myös huoltajia). Jokaisen ilmoittautuminen on siinä mielessä sitova, että matkan hinnan joutuu joka tapauksessa maksamaan, vaikka ei itse lähtisikään lopulta mukaan. Löytämänsä sijaisen kanssa voi toki neuvotella, jos hän suostuisi sitten maksamaan matkan. Mikäli joku jättäisi matkan maksamatta, tulisi hinta muille lähtijöille lisämaksuna, ja näin emme halua toimia, siksi jokainen maksaa matkansa itse.

Maksut

Matkan tarkka hinta ei ole vielä selvillä. Ilmoitan hinnan ja maksuohjeet lähtijöille heti, kun nämä saadaan laskettua.

Ruokailut

Aamupala menomatkalla kuuluu siis matkan hintaan ja jokainen saa sen.
Kaikki ovat varanneet myös paluumatkalle buffetin.

Muut käytännön asiat

Kilpailu on siis Ruotsissa, jossa maksuvälineenä toimii Ruotsin kruunu. Mikäli haluatte Ruotsin puolella ostaa jotain (esim. syötävää kilpailukeskuksesta), ottakaa mukaan kruunuja (euroillakin lienee mahdollista maksaa, mutta vaihtokurssi on todella huono, esim. makkara saattaa maksaa saman verran kruunuina ja euroina). Myös laivalla voi vaihtaa rahaa. Kilpailuajankohtana syksy on jo pitkällä ja kilpailukeskuksessa ollaan ulkona pitkä päivä, joten varatkaa riittävästi lämmintä vaatetta sekä sadevarusteet.

Huomioi pakatessasi, että suurin osa tavaroista kannattaa jättää yöksi bussiin. Ota siis erikseen (esim. pieneen reppuun) ne tavarat, joita tarvitset laivalla yön aikana.

Jos näiden ohjeiden jälkeen on kysyttävää, Maria Taanilaan, email: maria.taanila (at) gmail.com ) voi olla yhteydessä.

28.09.2013 klo 23:25