suomeksiin Englishpå svenska
KANSUN TORSTAIHARJOITUKSET SYKSY 2013
Harjoitukset toteutetaan pääsääntöisesti Kankaanpään keskustan alueella kaupunki/korttelisuunnistuksena. TAVOITTEENA ON SAADA MAHDOLLISIMMAN MONI VÄHEMMÄN SUUNNISTANUT JA SUUNNISTUSKOULULAINEN HARJOITTELEMAAN. Kovavauhtisena suunnistuksena radat sopivat taitavammallekin!

Kankaanpään alueella järjestetään suunnistajille torstaiharjoitukset alla oleva taulukon mukaan. Harjoituksista vastaa Kankaanpään Suunnistajat. Harjoitukset toteutetaan pääsääntöisesti Kankaanpään keskustan alueella kaupunki/korttelisuunnistuksena.  TAVOITTEENA ON SAADA MAHDOLLISIMMAN MONI VÄHEMMÄN SUUNNISTANUT JA SUUNNISTUSKOULULAINEN HARJOITTELEMAAN. Kovavauhtisena suunnistuksena radat sopivat taitavammallekin!

Harjoituksiin voivat veloituksetta osallistua Kankaanpään Suunnistajien, Länsi-Lavian Loiskeen, Siikaisten Sisun, Honkajoen Seudun Urheilijoiden ja Ikaalisten Nousevan Voiman suunnistajat sekä Tykistöprikaatin suunnistusvalmennettavat.

Suunnistusharjoituksista ilmoitetaan tarkemmin noin viikkoa ennen harjoituksen ajankohtaa Kankaanpään Suunnistajien nettisivuilla kohdassa Ajankohtaista sekä Kankaanpään Seudun Yhdistykset toimivat palstalla.

Harjoituksissa pääsee radalle klo 17.00-18.00 välisenä aikana.  Suunnistettava matka harjoituksissa on 4 – 5 km. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta päästä kys. torstaina harjoittelemaan, sovi harjoituksen pitäjän kanssa mahdollisuudesta suunnistaa jonain toisena päivänä.

Rastipisteillä on rastilippu (pl Mateenmaa). Emit-leimausjärjestelmää ei siis ole käytössä. Suunnistaja vastaa omasta suorituksesta ja sen laadullisesta tasosta sekä kaupunkialueella liikenneturvallisuudesta eli ottaa huomioon muun liikenteen.

Alustava suunnitelma, johon saattaa tulla muutoksia.

Päivämäärä Harj pitäjä                Kartta                Opastus ym

To 8.8.                Jouni Kivimäki  Mateenmaa         vt 23, Hapua, Äpätin th  HUOM – ei rastilippuja
To 15.8.              J&M Vaara        Myllymäki           Lähtö SIWAn takaa parkkipaikalta
To 22.8.              J&M Vaara        Järventausta       Lähtö Vanhan Pappilan pihalta, Rivieran yläpuolelta
To 29.8               J&M Vaara        Kuntoutuskeskus Lähtö Kuntoutuskeskuksen p-paikalta
To 5.9.                J&M Vaara        Liikuntakeskus    Lähtö Liikuntakeskuksen p-paikalta
To 12.9.              J&M Vaara        Kuntoutuskeskus Lähtö Kuntoutuskeskuksen p-paikalta

05.08.2013 klo 22:32