suomeksiin Englishpå svenska
Vielä ehtii Sardiniaan suunnis.. tai vain lomailemaan
Sardiniassa suunnistetaan Five+Five Days 30.9.-10.10. Tarjolla on kaupunkisprinttiä sekä keskimatkoja hienoissa puistoissa. Voit toki lähteä vaikka vain lomailemaan. Treelta Sardinian Algheroon menopaluu reilut 100 euroa - ei paha!

Hakukoneella on mahdollisuus löytää kohtuuhintaisia hotelleja ja lisätietoa saata Joensuun Markulta. Jos oikein suunnistuttaa, niin eiköhän Markulta saa kartankin kisapaikoilta. Mutta älä kerro tästä kenellekään ainakaan italiaksi.

 

Suunnistusviikkojen kisakeskus on Sardinian Stintinossa noin 45 minuutin ajomatkan päästä Algheron lentokentästä. Suunnistusviikolla on mahdollisuus suunnistaa ensimmäiset viisi kisaa tai toiset viisi kisaa tai tai kaikki kaksi viikkoa tai tulla väliltä mukaan eka kisaviikolla ja jatkaa sitten osaa seuraavaa.

Nettisivuston mukaan kaikki on mahdollista. Jos kuitenkin lomailee suunnistellen jälkimäisen mukaan, ei saane kokonaisviikon tulosta. Mutta haittaako se, kunhan on aurinkoa ja lämmintä ja Välimeren lämmin vesi lainehtii olkapäillä.

Lisätietoa löytyy www.orienteering.it sivustolta. Klikkaa ensin oranssissa yläpalkissa brittien lippua, niin saat englannin kieltä näkyviin. Mene Choose the event kohtaan ja valitse 2013 Sardinia Five+Five painike. Sieltä sitten alhaalta News kohdasta löytyy ihan alimmaisena 1st bulletin ja siitä ylöspäin on lisää tietoa ja ohjeita. Samoin oranssista yläpalkista löytyy Home  Bulletin jne eli lisätietoa.

Ja kun haluaa varmistuksen ja lisälisätietoa, niin Markku Joensuu (jmarkku(at)nic.fi) kertoo mielellään lisää. Hän on käynyt siellä tekemässä karttoja ja on menossa Ryanairilla taasen syksyllä järjestämään kyseistä tapahtumaa.

Ei muuta kuin raaka päätös ja varaamaan lentoja ja majoitusta ja….

Mistähän muuten sardiinit ovat saaneet nimensä? Lähdetään katsomaan sitä asiaa Sardiniaan!

12.08.2013 klo 23:37