suomeksiin Englishpå svenska
Pyöräsuunnistusasuja tarjolla
KanSu hankki viime vuonna pysu-asuja parikymmentä kappaletta TRIMTEXiltä. Käynnistetään nyt uusi asutilaus, koska muutama kysely on jo tullut.

Tälle päivämäärälle (22.8) sai allekirjoittanut tarjouksen ja sen mukaan edetään. KanSun hankkima asu on Active mallistoa. Tarjouksessa on myös Training asujen hintatarjous. Tarjouksen minimitilaus näillä hinnoilla on viisi (5) kappaletta asuja.

Sivustolla trimtex.fi on mahdollisuus tutustua asuihin. Valitse vasemmasta palkista PYÖRÄILY. Klikkaa alavalikosta yhtäaikaa Paidat – Housut – Active. Saat ruudullesi näkymän asuista. Valitessasi jonkun asun, pääset katsomaan kyseisen asun tietoja. Vastaavasti näet Training-asuista tiedot.

KanSulla on tehty oma väritys. Paidan selässä lukee Kankaanpään Suunnistajat sekä paidan etumuksessa KanSu. Pyöräilyhousujen molemmissa sivuissa lukee Kankaanpään Suunnistajat. Moni on saattanut nähdäkin kyseisiä asuja jäsenten päällä. Pyöräilyasuissa on miellyttävä pehmuste haaroissa.

Hinnat ovat tarjouksessa seuraavat:

- malli Elite LZR, koot XS – XXXL JA 130-150CM
- paita lyhythih – aikuisten koot 73 € lasten koot 41€
- paita pitkähih – aikuisten koot 82€ lasten koot 52e

- pyöräilyhous/shortsit – aikuisten koot 76€  lasten koot 57€
- pyöräilyhous/shortsit henkseleillä – aikuisten koot 79€  lasten koot 62€

- malli Team LZR on vastaavasti noin 10 – 15 euroa halvempia.

Edellisen hankinnan toteutuksesta voin todeta, että TRIMTEX oli hyvin joustava. Asuja lyhyt- tai pitkähihaisia tai vastaavasti eri housuja saattoi tilata samaan viiden (5) kappaleen sarjaan.

Pyydän jokaista harkitsemaan ja viemään tietoa eteenpäin. Tilaan Kankaanpää Rasteille joitain asuja näytille ja oma KanSun asun esimerkiksi. Otan tilauksia siellä vastaan tai laita sähköpostiini (jari.vaara(at)dnainternet.net) oma tilaus.

Laitan tilauksen menemään VIIMEISTÄÄN 15.8. eteenpäin! (mikäli tulee riittävästi halukkuutta).

Allekirjoittanut on ollut hyvin tyytyväinen asuun, housut on henkseleillä. Se on ollut mukava pitää ja pyöräilykilometrejä on tullut kohtuullisesti. Koko on L ja mitat 176 cm ja kiloja sellaiset 80. Mikä parasta, ryhti paranee, kun saa paidan vetoketjun kiinni. Minkä saa sinne sisälle, pysyy myös siellä.   

Vielä muistutan sen, että allekirjoittanut ei ole TRIMTEXin mannekiini, enkä saa yhdestäkään asusta yhtään provikkaa. Toimin asiassa seuran nimissä.

Jari Vaara

14.08.2013 klo 14:50