suomeksiin Englishpå svenska
Muutama puuttuu 25-manna viestin joukkueesta
Manna-joukkueeseen on ilmoittautunut 20 henkilöä. VIELÄ TARVITAAN VIISI (5) JA ERITYISESTI PIDEMPIEN SIIVUJEN SUUNNISTAJAA!!! Ilmoittaudu pikaisesti Taanilan Marialle. Reissu on 11.-13.10 yhdessä Nouskin ja Kyrös-Rastin kanssa viime vuotiseen tapaan. Voit myös lähteä ihan muuten vaan kannustamaan.

Teuvo ei pääse tänä vuonna kuskiksi, minkä vuoksi reissun kulut hieman viime vuotista suuremmat. Alustava hinta/lähtijä n. 100-110€. Mikäli joukkueita saataisin kaksi, hinta putoaa n. 80-90€:n. Hinta sisältää tuttuun tapaan bussimatkat Kankaanpäästä Ikaalisten kautta Turkuun ja kisapaikalle, laivamatkat B4-hytissä sekä aamupalan menomatkalla laivan seisovasta pöydästä.

 

Joukkueeseen tarvitaan kaiken ikäisiä ja -tasoisia suunnistajia, sekä mies- että naispuolisia. Helpoimmat radat ovat tukireittitasoisia. Lisätietoa viestistä löydät sivuilta www.25manna.nu.

 

Jotta joukkue/joukkueet ehditään koota ajoissa kasaan, ilmoittautumiset minulle 15.8 mennessä. Ilmoita samalla syntymäaikasi sekä mahdollinen osuustoive. Manna on pyrkimys saada myös Irmaan, jonne toki voi myös laittaa nimensä. Irmaan ilmoittautujat ilmoittakaa minulle kuitenkin erikseen sähköpostiosoitteenne sekä syntymäaikanne. Irman toimiessakin pelkkä minullekin ilmoittautuminen riittää. Myös mukaan lähtevät huoltajat: ilmoittautukaa minulle 15.8 mennessä.

 

Nouski ja Kyrös-rasti keräilevät lähtijälistaa omilla tahoillaan. Kokoamme sitten elokuun puolen välin jälkeen halukkaat kasaan ja ilmoitamme joukkueen/joukkueet.

 

Lisätietoa reissusta voi kysellä minulta. Tätä viestiä saa vapaasti välittää kaikille potentiaaliselle lähtijöille, minulla kun ei olemassa kaikkien sähköpostiosoitteita.

 

t. Maria

maria.taanila(at)gmail.com

19.08.2013 klo 09:11