suomeksiin Englishpå svenska
Kaksi viikkoa Kankaanpää Rasteihin
Kesän yksi kohokohta ja suunnistusseuramme ponnistus Kankaanpää Rastit on ovella eli kahden viikon päästä 3.-4.8. Talkoorukkaset on rasvattu ja ilmoittauduttu tekemään ja järjestämään tasokkaat KanSun kisat? Lue lisää!

Tänään 18.7. on kisaan ilmoittautunut 39 kilpailijaa. Vielä on aikaa reilu viikko eli vielä 28.7. on mahdollisuus ilmoittautua normaalimaksulla. Nyt tehokas markkinointi käyntiin omassa ystäväpiirissä ja saadaan nolla perään tuohon 39:ään.

Lauantaina 3.8. on keskimatka ja sunnuntaina 4.8. pitkä matka. Maasto on myös hyvä ja suunnistuksellinen ja tarjoaa varmasti haasteita kaikille.

Kilpailun johtajana on Tauno Asukas (p. 050 306 8486). Jos et vielä ole ilmoittautunut talkoolaiseksi, niin ota Taunoon yhteyttä hetimiten. Tarvitsemme hyviä ja palvelualttiita talkoolaisia eli juuri sinua tekemään taas kerran satakunnan parhaat kisat!

Ratamestarina touhuaa Mauri Järvinen ja radat tulevat olemaan taattua tavaraa. Lasten radat on laatinut Raimo Maljanen kokemuksella.

Kuntosuunnistukseenkin on mahdollisuus. Kaikki KanSun kuntosuunnistuksissa käyvät ovat lämpimästi tervetulleita kuntosuunnistamaan ja osallistumaan kisahengen luomiseen.

Kilpailukeskus sijaitsee Ruojärvenkulmalla Kolmiloppisen maastoissa. Opastus tulee n. 18 km Kankaanpäästä Lavian suuntaan kantatieltä 44 Ruojärven tienhaaraan.

TULE MUKAAN TEKEMÄÄN HIENOA SUUNNISTUSTAPAHTUMAA!

18.07.2013 klo 18:38