suomeksiin Englishpå svenska
Mannaa kaikille Ruottin maalla
Nyt on aika alkaa suunnitella 25Manna viestiä Ruotsin maalle. Tai Taanilan Maria on asian jo suunnitellut. Elokuun 15. päivään mennessä on sinun tehtävä päätös, kuinka käytät 11.-13.10. viikonlopun. Lue ohjeet ja toimi sen mukaan!

 

Kesä on parhaimmillaan, mutta on silti aika alkaa suunnitella syksyn 25-manna-reissua Ruotsiin. Reissu toteutuu 11.-13.10 yhdessä Nouskin ja Kyrös-Rastin kanssa viime vuotiseen tapaan. Teuvo ei pääse tänä vuonna kuskiksi, minkä vuoksi reissun kulut hieman viime vuotista suuremmat.
Alustava hinta/lähtijä n. 100-110€. Mikäli joukkueita saataisin kaksi, hinta putoaa n. 80-90€:n. Hinta sisältää tuttuun tapaan bussimatkat Kankaanpäästä Ikaalisten kautta Turkuun ja kisapaikalle, laivamatkat B4-hytissä sekä aamupalan menomatkalla laivan seisovasta pöydästä.

Joukkueeseen tarvitaan kaiken ikäisiä ja -tasoisia suunnistajia, sekä mies- että naispuolisia. Helpoimmat radat ovat tukireittitasoisia. Lisätietoa viestistä löydät sivuilta www.25manna.nu.

Jotta joukkue/joukkueet ehditään koota ajoissa kasaan, ilmoittautumiset minulle *15.8 mennessä. *Ilmoita samalla syntymäaikasi sekä mahdollinen osuustoive. Manna on pyrkimys saada myös Irmaan, jonne toki voi myös laittaa nimensä. Irmaan ilmoittautujat ilmoittakaa minulle kuitenkin
erikseen sähköpostiosoitteenne sekä syntymäaikanne. Irman toimiessakin pelkkä minullekin ilmoittautuminen riittää. Myös mukaan lähtevät huoltajat: ilmoittautukaa minulle 15.8 mennessä.

Nouski ja Kyrös-rasti keräilevät lähtijälistaa omilla tahoillaan. Kokoamme sitten elokuun puolen välin jälkeen halukkaat kasaan ja ilmoitamme joukkueen/joukkueet.

Lisätietoa reissusta voi kysellä minulta. Tätä viestiä saa vapaasti välittää kaikille potentiaaliselle lähtijöille, minulla kun ei olemassa kaikkien sähköpostiosoitteita.

Maria Taanila

maria.taanila@gmail.com

p. 050-520 5232

17.07.2013 klo 23:45