suomeksiin Englishpå svenska
Perhesuunnistuskoulu jatkuu!
Hippo-suunnistuskoulu lapsille ja heidän vanhemmilleen jatkuu maanantaina 29.4. klo 18.30 - 19.45 Liikuntakeskuksessa, Kokoontuminen Uimahallin aulassa.

Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu koko perheelle. Toivomme lasten vanhempienkin osallistuvan ja samalla voi ohjata omaa lastaan. Hippo-suunnistuskoulussa suunnistusoppia saavat isät, äidit ja lapset. Alaikäraja on 7 vuotiaat ja jatkuen 12-vuotiaisiin.

Hippo-perhesuunnistuskoulussa aloitetaan teorialla sekä sali- ja pihaharjoituksilla. Vappuun saakka Hippo-suunnistuskoulu on maanantaisin. Vapun jälkeen opetus ja oppiminen on tiistaisin kuntosuunnistusten yhteydessä.

Koulutuksen järjestää Kankaanpään Suunnistajat ja aloitus oli Keskustan koululla maanantaina 8.4. kellon käydessä 18.30. VOIT TULLA VIELÄ MUKAAN!

Koko kauden 2013 ohjelman näet ja voit tulostaa itsellesi klikkaamalla tästä.

Suunnistustaito on navigaattorienkin aikakaudella erittäin tärkeä kansalaistaito. Suunnistustaidosta on hyötyä ei vain metsässä, vaan kaikkialla elämässä.

– Nyt vain joukolla mukaan oppimaan suunnistustaitoja. Jos ei ehdi alkuun, niin voi tulla seuraavallakin kerralla mukaan. Kankaanpään Suunnistajien nettisivuilla löytyy lisätietoja, kannusti yksi vetäjistä Pertti Manninen.

Lisätietoja saat Erkki katajistolta, p.  044 572 2212

NYT VAIN MUKAAN JA KATSOMAAN JA OPPIMAAN SUUNNISTUKSEN TAITOJA - HUOMAAT SEN OLEVAN HELPPOA!

12.04.2013 klo 12:39