suomeksiin Englishpå svenska
KanSun järjestämiä kilpailuja 2013 – päivitä kalenterisi!
Järjestämme mm. pyöräsuunnistuksen EM-tarkkailukilpailun, Kankaanpää Rastit ja Jämi Mini-Rogainingin.

Pyöräsuunnistuksen EM-tarkkailukilpailut järjestetään la 18. – su 19.5. Jämin alueella. Kilpailusarjoina ovat H/D 20 ja 21 eli osallistujien määrä ei tule olemaan aivan mahtava, mutta järjestelyt on tehtävä kuten isommissakin kilpailuissa. Kilpailunjohtajana toimii Jukka Niemi. Lauantaina on keskimatka ja sunnuntaina pitkämatka. Todennäköistä on, että pyöräsuunnistuksesta kiinnostuneet seuran ja alueen suunnistajat pääsevät kilpailun jälkeen harjoittelemaan EM-tarkkailuradoilla.

Kankaanpää Rastit järjestetään perinteisesti kaksipäiväisinä la 3. – su 4.8. Ruokoskella. Kilpailusarjat ovat kansallisten kilpailujen sarjat kuntosuunnistussarjat mukaan lukien. Kilpailunjohtajana toimii Tauno Asukas ja pääratamestarina Mauri Järvinen. Tavoitteena on saada Kankaanpää rasteille n. 400 suunnistajaa.

Jämi Mini Rogaining vaellussuunnistus järjestetään Jämillä lauantaina 12.10. Jämi MR on kasvattanut koko ajan suosiotaan ja odotamme Jämillekin n. 400 suunnistajaa.

Näiden lisäksi KanSu järjestää enemmän kuin todennäköisesti Satakunnan alueen Oravacupin kilpailun kesällä. Auki on myös Satakunnan Suunnistuksen  AM-kisakalenteri ja sieltäkin saattaa tulla jokin kilpailu järjestettävämmäksemme.

Seuralla on siis järjestävänä melko paljon kilpailuja ja Kankaanpään Suunnistajilta on totuttu saamaan erittäin hyviä kisoja suunnistajien suunnistaa. Se vaatii meidän jokaisen innokasta ja palveluhenkistä osallistumista kilpailujen järjestelyihin. Laita päivämäärät kalenteriin ja tule talkoisiin tekemään näistä kaikista hienot tapahtumat.

05.01.2013 klo 21:42