suomeksiin Englishpå svenska
Vuoden suunnistajaksi Pekka Niemi
KanSun syysvuosikokouksessa palkittiin hyvin menestyneitä ja aktiivisia suunnistajia. KanSun puheenjohtajana jatkaa Marjatta Vaara.

KanSun syysvuosikokous pidettiin perjantaina 23.11. Vatajankosken Sähkön tiloissa ja osanotto oli hyvä ja keskustelu vilkasta. Seuran tulevan vuoden toimintasuunnitelma tulee sivuille näkyviin myöhemmin. Samalla hyvällä uralla jatketaan lapsiin ja nuoriin panostaen.

Kokouksessa valittiin yksimielisesti seuran puheenjohtajaksi jatkamaan Marjatta Vaara. Johtokunnan erovuoroisten tilalle valittiin jatkamaan Tauno Asukas ja Lauri Hieta sekä uusina Marika Saarinen, Santeri Vaara, Tapio Laurila ja Erkki Katajisto. Muut jäsenet ovat Jussi Hannukainen, Mauri Järvinen, Raimo Maljanen sekä Pekka Niemensivu. 

Jäsenmaksuksi vuodelle 2013 päätettiin aikuisilta 30€ ja lapsilta, alle 18 vuotta, 15€.

Vuoden suunnistajaksi nimettiin Pekka Niemi. Menestystä on hänelle tullut pyöräsuunnistuksessa niin MM- kuin SM-tasolla. Onnittelut!

Vuoden veteraanisuunnistajaksi nimettiin Maarit Juura, nuoreksi suunnistajaksi Juho Tuominen, vuoden telkäksi Iida Lähteenmäki ja vuoden tsemppariksi Aliisa Aho.

Stipendejä hyvistä suorituksista ja aktiivisesta osallistumisesta saivat Pekka Niemi, Juuso Jutila, Elmeri Juura, Santeri Vaara, Tero Vehkamäki, Iida Lähteenmäki, Joni Satama, Juho Tuominen, Heli Tuominen, Mari Tuominen, Juho Lähteenmäki, Aliisa Aho, Rosaliina Kivimäki, Nelli Lähteenmäki, Rami Tuominen, Venla Mähönen, Helka Mähönen ja Heidi Mikkola.

Seura onnittelee kaikkia palkittuja lämpimästi ja kannustaa kaikkia suunnistamaan entistäkin aktiivisemmin!

24.11.2012 klo 09:37