suomeksiin Englishpå svenska
Maaliskuussa Italiaan Suunnistamaan, uutta - nyt toimeksi!
Castellaneta Marinassa Italian eteläosassa järjestetään 10.-17.3.2013 korkeatasoinen suunnistuksen harjoitus- ja kilpailuviikko. Haastavia maastoja ja kisaturistinakin voit lähteä mukaan.

Castellaneta Marinassa Italian eteläosassa järjestetään 10.-17.3.2013 korkeatasoinen suunnistuksen harjoitus- ja kilpailuviikko. Alkuviikosta harjoitellaan erilaisissa maastoissa niin historiallisissa kaupungeissa kuin mukavissa metsämaastoissa. Loppuviikosta on MOC (Mediterranean Orienteering Championships) , jossa on kaksi metsäkisaa ja yksi sprintti. Maastot ovat suunnistuksellisesti haastavia. Tarvitset vain taitoa ja malttia!

Viikon suunnistusharjoitukset suunnittelee ja vetää Janne Salmi, joten haastavuuttakin on reiteillä odotettavissa.  Markku katsastaa samalla myös majoitusvaihtoehtoja ja tietoa matkasta tulee lähiaikoina lisää. Lisätietoa tulee tuota pikaa myös www.orienteering.it sivuille. Ilmoittautuneiden joukossa on jo mm. Matthias Kyburz, Daniel Hubman ja Kalevan Rastin ”Tero”.  

Kisaturistinakin voi lähteä matkaa kannustamaan ja osallistumaan vaikka muutamaan kuntosuunnistukseen. Joensuun Markku on juuri tammikuun alussa tehnyt lentovarauksen Ryanairilta. Varattu matka on ma 11.3. Tampereelta Lontoon Stanstedtiin ja sieltä edelleen Bariin. Kolmen tunnin odotus Lontoossa. Paluu ma 18.3. Pescarasta Franfurth Hahniin ja sieltä edelleen Tampereelle. Hahnissa muutaman tunnin odotus. Lennot, 4 varausta, maksoivat n. 240 euroa - ei paha. Markku yrittää saada hotelliasiat kuntoon sen jälkeen, kun saa tiedon lähtijöistä. Nyt vain toimeksi - kaksi kuukautta kevääseen!

Nyt sinun tarvitsee katsoa kalenteria ja tehdä päätös sekä varata lennot. Majoitusta selvitetään myöhemmin. Markun antamat lentovaihtoehdot ovat: Tampereelta Ryanairilla – meno pe 8.3. Tre – Frankfurt (yöpyminen lentokenntähotellissa) ja jatko la 9.3. Bariin Italiaan. Toinen vaihtoehto on: meno ma 11.3. Tre – Lontoo – Bari (ei yöpymistä). Paluu ma 18.3. Pescara – Hahn – Tampere (ei yöpymistä). Siis nyt omatoimisuutta ja varaamaan lennot. Vielä saa varmasti edullisesti.

Lisätietoja saa Markku Joensuulta    jmarkku(at)nic.fi

" MOC 2013 will definitively have a really special taste as I couldn't imagine to finish my O'career without having the opportunity to compete in Matera. In 2008, I already had the chance to have a quick training with the map from the PWT 2002 and I realized that it was one of the biggest technical challenge I had ever faced. Definitively harder than most of the middle distance I have been running in my career and therefore I really want to be part of those three very intense days of competitions. Just a tip: don't miss it as well, you'll regret it!" – KR “Tero”.

 

05.01.2013 klo 19:52