suomeksiin Englishpå svenska
Torstaiharjoitus 10.5. SM-maastoissa
Kaikille avoin suunnistusharjoitus pidetään to 10.5. Katajalammen kartalla. Alue on vuoden 2011 SM R2:nkarsintamaastoa ja Kankaanpään ja Lavian rajamaastossa. Rata on n. 5 km.

Maastoon pääsee klo 17.00 alkaen ja klo 18.00 saakka. Harjoituksiin voivat veloituksetta osallistua Kankaanpään Suunnistajien, Länsi-Lavian Loiskeen, Siikaisten Sisun, Honkajoen Seudun Urheilijoiden ja Ikaalisten Nousevan Voiman suunnistajat sekä Tykistöprikaatin suunnistusvalmennettavat.

Ilmoittautumiset Jari Vaara – jari.vaara(at)dnainternet.net – p. 040 315 7038. Opastus Kpää-Lavia tieltä Ruojärventien risteyksestä. Katso karttalinkki opastuksen alkuu tästä.

Kankaanpään ja Lavian alueella järjestetään suunnistajille torstaiharjoitukset joka torstai poisluettuna Helatorstai, jolloin harjoitusta ei ole. Harjoituksista vastaavat Kankaanpään Suunnistajat ja Länsi-Lavian Loiske.

Suunnistusharjoituksista ilmoitetaan tarkemmin noin viikkoa ennen harjoituksen ajankohtaa Kankaanpään Suunnistajien nettisivuilla kohdassa Ajankohtaista.

Tule ja laita itsesi suunnistuskuntoon!

04.05.2012 klo 18:11