suomeksiin Englishpå svenska
Kiitos Kankaanpää-rasteille osallistuneille
Kisat ovat onnellisesti ohi. Kiitos kaikille maanomistajille, kilpailijoille ja talkoolaisille. Kilpailijat voivat käydä piirtämässä reittinsä reittihärvelissä. Ensi vuonna tavataan osin Fin5 2007 tutuissa maastoissa.

Kankaanpää-rastit 2009 on käyty, mutta jälkityöt ovat vielä jäljellä.

 

Kankaanpään Suunnistajat ry on vuosien mittaan hankkinut suurten kilpailujen järjestäjänä vahvan osaamisen ja kokemuksen, jolla kisat voidaan viedä läpi tyylikkäästi. Näin tapahtui mielestäni tänäkin vuonna. Tästä suuri kiitos kuuluu kilpailuorganisaatiolle ja kaikille niille henkilöille, jotka myötävaikuttivat kisojen onnistumiseen.

 

Parannettavaa toki aina löytyy, jos lähdetään suurennuslasilla asioita tutkimaan. Kuitenkin kilpailijoiden, eli meidän asiakkaidemme, tunnelmat kisapäivinä antavat parhaan taustan arvioinnille. Liikkuessani heidän keskuudessaan, sain paljon positiivista palautetta. Kisojen ”yleinen kaatopaikka” infokaan ei kertonut suurempia mutinoita ilmenneen.

 

Toinen taho, joka on suunnistuskisojen järjestämisen kannalta suorastaan elintärkeä, on seuran ulkopuoliset henkilöt. Näistä mainitsisin erityisesti maanomistajat. Suunnistus on laji, jonka kilpailut joudutaan järjestämään toisten mailla. Ja senpä vuoksi meidän on pidettävä yllä hyvät suhteet kilpailumaastojen omistajiin ja noudatettava heidän antamiaan rajoitteita. Lisäksi ovat työmme onnistumiseen vaikuttaneet myös metsästysseurat, tukensa antaneet yritykset ja yhteisöt. Unohtaa ei sovi myöskään seuraan kuulumattomia yksityisiä henkilöitä, jotka olivat talkoissa mukana.

 

Yksi keskeinen tekijä kisojen järjestämisessä on hyvä kilpailukeskus, se näkyvä ”urheilukenttä”. Suunnistushan on laji, jossa suuret tapahtumat jäävät metsien kätköihin ja maalissa näkyvät paremmin vain loppurynnistykset ja kilpailijoiden tunnelmat. Meillä oli näissä kisoissa erinomainen kilpailukeskus Hannu Anttilan maatilan pihapiirissä.

Erityiset kiitokset järjestelyistä myös Honkakosken Kirille.

 

Ensi vuonna Kankaanpää-rastit järjestetään kaksipäiväisinä Fin5-suunnistusviikko 2007 kartan ja mainioiden kalliomaastojen lisäkartoitetuilla alueilla. Lauantaina suunnistetaan pitkät ja sunnuntaina keskimatkat. Ne ovat samalla lähimaastoissa järjestettävien R2 2011 SM-pitkien matkojen esikisat.

 

SUURET KIITOKSET TEILLE KAIKILLE!

 

Kankaanpään Suunnistajat ry:n puolesta

Lauri Hieta

kilpailun johtaja

03.08.2009 klo 14:27