suomeksiin Englishpå svenska
Alueoravapolkuleiri AOL ti 4.8 -to 6.8
Leiri on tarkoitettu kaikille 13-14 vuotiaille suunnistajille ja se järjestetään Hämeessä Kangasalalla.

Suunnistuksen laadukas alueleiri AOL on taas ajankohtainen. Ilmoittautumiset ja tiedustelut jari.holmberg@luukku.com tai 050-3333860.

Lue lisää alla olevasta tiedotteesta ja seuraa järjestäjien kotisivuja. http://www.kangasalask.fi/index.php3

Tiedote


Alueoravapolkuleiri AOL ti 4.8 -to 6.8 Hämeessä Kangasalalla

Tarkempia tietoja tulee lähiaikoina nettiin http://www.kangasalask.fi/index.php3. Nettiin tulee tietoa: leirivarustuksesta, -hinnasta ja -ohjelmasta yms.
Tiedotus tulee KangasalaSK:n sivuille, klikkaa leirilogosta.

Järjestävä seura Kangasalan SK. Yhteyshenkilö Satakunnassa Jari Holmberg ( puh. 050-3333860) tai järjestäjän puolesta marja.sarin@kangasala.fi.

Leiripaikka on Kangasalla Vallitun leirikeskuksessa. Leiri pidetään leirityyppisesti majoittuen, ruokaillen ja peseytyen sauna & uintimeiningillä. Leirikeskus sijaitsee metsän eli harjoitusmaaston keskellä, nuotiopaikkoineen ja uimarantoineen se on viihtyisä alue viettää yhteistä leiriä.

Leiri on yhteisleiri Hämeen ja Satakunnan nuorille (14-13-vuotiaille) suunnistajille. Jos paikkoja jää auki niin voimme ottaa myös etevämpiä 12-vuotiaita. Leiri on erittäin hyvä suunnistustaitoja ja peruskestävyyttä kehittävä nuorten kesäinen tapahtuma. Leiriläiset tutustuvat samalla toisen alueen samanikäisiin lajikumppaneihin.

Ilmoittautumiset 12.7 mennessä alueen nuorisovastaavalle jari.holmberg@luukku.com.
Alueen nuorisoryhmä tekee valinnat ja alue ilmoittaa osallistujat kerralla järjestäjälle. Ohjemäärät osallistujia on 10 tyttöä ja 10 poikaa Hämeestä, sekä Satakunnasta. Jos ilmoittautuneita tulee ennemmän kuin leirille mahtuu, niin valintakriteereinä on touko – kesäkuun kilpailumenestys.
Valinnoista voit tiedustella oman alueen nuorisovastaavalta.

Maasto on hyväkulkuista polkurikasta mäkeä, osaksi myös vihreää, sekä tummaa, että vaaleaa. Näitä viimeksimainittuja pyritään välttämään.

Harjoitukset ovat monipuolisia, pitkistä reitinvalinnoista sprinttiin asti, käyräkarttaa unohtamatta.

KangasalaSK toivottaa nuoret tervetulleiksi!               
MUKAVAIA LEIRIELÄMYKSIÄ KAIKILLE!09.07.2009 klo 21:42