suomeksiin Englishpå svenska
Juoksua ja yöreeniä tulevia koitoksia varten
La 8.11. on talvijuoksun jälkeen Teiharjun kartalla tarjolla KyRan yötreeni n.6 ja 3km radoilla. Harjoituksessa kertyviä taitoja tullaan tarvitsemaan ainakin ungi-projektissa.

Lauri Linnainmaan KyRa käynnistämässä Ungi-projektissa on kyse KanSu, KyRa ja SiikSi H18 yhdistelmäjoukkueen osallistumisesta kovin tavoittein Ruotsissa heinä-elokuun vaihteessa juostavaan Nuorten Tiomilaan.

Tavoitteiden saavuttamista varten Lauri kutsuu porukan palaveriin, jossa sovitaan 
projektin tavoitteet,harjoitukset, sekä mitä tämän porukan pitää erityisesti kehittää ja miten harjoitella, jotta viestissä pärjättäisiin mahdollisimman hyvin. Säännöllisiksi kokoontumiskerroiksi on ajateltu 8.11. käynnistyvää Kankaanpään talvijuoksusarjaa. Muut harjoitukset pidetään normaalien seuraharjoitusten yhteydessä. Kaikki harjoitukset ovat kaikille avoimia.

Talvijuoksusarjaan seuramme juniorit pääsevät ilmaiseksi vastapalveluksena siitä, että seuramme väkeä oli Niinisalon Marathonin talkoissa mukana.

Lisätietoa Nuorten Tiomilan luonteesta näet tämän vuoden kilpailuohjeesta ja 2009 kisasivuilta. Viestin erikoisuus on yö- ja rinnakkaisosuudet.

Lisätietoja lauri.linnainmaa(at)hotmail.com tai Kyrösrastin sivuilla olevasta uutisista.

31.10.2008 klo 12:40