suomeksiin Englishpå svenska
Analysointia tarjolla
Vesa Taanila on luvannut analysoida halukkaiden nuorten SM-pitkien suorituksia ja sitä kautta parantaa entisestään taitoja syksyn tuleviin SM-koitoksiin. Ilmoittaudu mukaan tiistaihin klo 18.00 mennessä.

Vaihtoehtoehtoisia toimintatapoja ovat:

1) SM-kisojen suoritusten läpikäynti urheilijoiden kanssa torstaina 11.9.2008 joko Tampereen seudulla tai sitten mahdollisesti puolivälissä Kankaanpää-Tampere reittiä eli jossain Mouhijärven tietämillä. Palaveripaikat ovat vielä hieman avoinna, mutta kunhan saadaan tietoa urheilijoiden osallistumismäärästä, niin eiköhän me joku paikka keksitä. Aloitusaika olisi n. klo:18.

TAI

2) Netin ja reittihärvelin kautta tapahtuvaa analysointia ja vinkkien antoa. Eli periaatteessa toimisi siten, että urheilijat piirtäisivät reittinsä reittihärveliin ja Vesa kommentoisi suorituksia esim. sähköpostin avulla. Lisäksi urheilijat voisivat kertoa suorituksensa myös sanallisesti Vesalle, että miten rastiväli sujui, tuliko virheitä ja jos tuli, niin miksi.

Palaveria ei järjestetä, jos osallistujamäärä jää 1-2 urheilijaan. Joten jotta tilaisuutta on järkevä järjestää, niin kaikki joukolla mukaan! Tällaiset tilaisuudet ovat harvassa!

Ilmoitathan osallistumisesi Jonnalle tiistaihin 9.9. klo:18 mennessä.

08.09.2008 klo 09:08