suomeksiin Englishpå svenska
Ilmoittaudu kevätleirille 4.4. mennessä
Kevät tulee vauhdilla ja ensimmäisiin kisoihin ei ole enää paljoa aikaa. Jotta heti ensimmäisissä kisoissa olisi taito kohdallaan järjestää seura taitopainotteisen kevätleirin Sauvossa.

Kevätleirin alustava ohjelma
Perjantai 11.4
Lähtö Kankaanpäästä/Tampereelta Sauvoon ~klo:15-16 Majoittuminen Suojalaan Kevyt lenkki/taitotreeni Suojala -kartalla Peseytyminen, sauna ja ruokailu Suunnistussuoritusten läpikäynti yhdessä

Lauantai 12.4
Herätys
Aamupala, aamulenkki/kevyt karttalenkki Suojalan kartalla Lähtö taitoharjoitukseen Sprinttitreeni/taitotreeni, TUS:n Sarapisto -kartta tai Satojoki -kartta. Taitoharjoitus, jossa rata juostaan 2 kertaan ja käydään läpi/opitaan tehdyistä virheistä Peseytyminen, ruokailu + lepotauko Suojalassa Taitotreeni, Naurisorko -kartta, 5*1.5-1.9km viuhkoja Peseytyminen, sauna ja ruokailu Illalla yhdessä suoritusten läpikäyntiä. Miten meni, tuliko virheitä, miksi, miten ne voisi jatkossa estää?

Sunnuntai13.4
Herätys
Aamupala, aamulenkki/kevyt karttalenkki Suojalan kartalla Pitkä taitoharjoitus ~2h, Korpela -kartta, mahdollisuus myös käyräkarttaversioon Peseytyminen Suojalassa, ruokailu + mökin siivous Kotimatka

Majapaikkana toimii Suojala, jossa järjestettiin Silja-rastit vuonna 2005. Majapaikka on eräänlainen seuramaja, jossa on tilava pukuhuone, suihkutilat, sauna, keittiö ja 1 isompi + 1 pienempi huone. Ei sänkyjä, joten jokaisen leirille lähtijän täytyy ottaa mukaan patja, makuupussi, tyyny ja omat välipalat.

Ilmoittautumiset Jonna Asukkaalle 050-569 6806 tai Jukka Niemelle 040-521 4758 pe 4.4. mennessä. Leirin omavastuu on n. 20 €/hlö.

Tietoja kartoista löytyy Paimion Rastin sivuilta.

13.03.2008 klo 12:49